Omines

Eindhoven

Omines

Omines is een fullservice internetbureau. Dit houdt in dat zij het complete traject uit handen nemen van de klant. Van het eerste idee tot de uitwerking van een website of applicatie en het regelen van de online marketing. Samen lossen ze elk probleem op. 

Lees meer

1 openstaande vacatures

Omines
Webdeveloper

Omines

Eindhoven

Omines

Jouw rol: Wij zijn op zoek naar full stack developers. Van die figuren die niet alleen de tools gebruiken maar ook echt (willen) s... Wij zijn op zoek naar full stack developers. Van die figuren die niet alleen de tools gebruiken maar ook echt (willen) snappen wat er gebeur... Wij zijn op zoek naar full stack developers. Van die figuren die niet alleen de tools gebruiken maar ook echt (willen) snappen wat er gebeurt. Die een pull... Wij zijn op zoek naar full stack developers. Van die figuren die niet alleen de tools gebruiken maar ook echt (willen) snappen wat er gebeurt. Die een pull request op Git... Wij zijn op zoek naar full stack developers. Van die figuren die niet alleen de tools gebruiken maar ook echt (willen) snappen wat er gebeurt. Die een pull request op Github doen als er iets fout zit of beter kan in open source libraries. Doen we zelf ook namelijk, en v... Wij zijn op zoek naar full stack developers. Van die figuren die niet alleen de tools gebruiken maar ook echt (willen) snappen wat er gebeurt. Die een pull request op Github doen als er iets fout zit of beter kan in open source libraries. Doen we zelf ook namelijk, en vinden we bij ons vak horen.Je realiseert je dat ons vak iedere paar jaar zichzelf opnieuw uitvindt, en stilstand dus ach...

Bedrijfsprofiel

Omines.jpg

Over Omines

In 2006 zijn ze van start gegaan en sindsdien werken ze aan de mooiste, technische projecten. Geen uitdaging is te gek voor Omines. Welk probleem de klant ook heeft, zij weten er een geschikte oplossing bij te bedenken. Ze onderscheiden zich hierbij doordat ze niet alleen de gangbare zaken op topniveau uitvoeren, maar ook excelleren in technische kennis, nazorg én persoonlijke aandacht. Ze zorgen ervoor dat bedrijven - van ieder formaat - beter werken door een duurzame inzet van moderne technologie. 

Hun opdrachtgevers zijn zeer divers: van online starters tot grote bedrijven. Hierdoor zijn de projecten verschillend, wat het werken bij Omines erg interessant maakt. Een voorbeeld van een recent project is het ontwikkelen van een parkeermanagementsoftware voor één van hun klanten. Deze software beheert nu tientallen parkeerlocaties in Nederland en helpt honderden bedrijven bij het oplossen van mobiliteitsproblemen. 

Kantoor Omines.jpg

Werken bij Omines

Op kantoor heerst een platte bedrijfsstructuur, waar open en eerlijk met elkaar wordt gecommuniceerd. Het team van Omines is erg gezellig, betrokken en vooral daadkrachtig te noemen. Iedereen vindt het prettig om samen te lunchen, samen te werken en van elkaar te leren. Je kunt ook regelmatig leuke borrels, uitjes en etentjes verwachten. Daarnaast krijg je een marktconform salaris, een goed pensioenplan en reiskostenvergoeding.  

Werken bij Omines.jpg

Waar zit Omines?

Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven. Kom jij het team van Omines versterken? Bekijk dan hieronder de vacatures en solliciteer!