NRC

Amsterdam

NRC
688 Employees

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. Over NRC Media Sinds NRC Media in maart 2010 officieel scheidde van De Persgroep, zijn ze...

Lees meer

3 openstaande vacatures

NRC
Front-end developer

NRC

Amsterdam

NRC

Jouw rol: In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein maar hecht team, dat in nauwe ... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein maar hecht team, dat in nauwe samenwerking met de ... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein maar hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NR... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein maar hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC zorgt dat de ... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein maar hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC zorgt dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein maar hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC zorgt dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven. Daarnaast werk je samen met NRC-redacteuren aan bijzondere journalistieke digitale producties. Onze werksfeer ...

NRC
Front-end developer

NRC

Amsterdam

NRC

Jouw rol: In het Digitale Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe sa... In het Digitale Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe samenwerking met de re... In het Digitale Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC ... In het Digitale Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC zorgt dat de di... In het Digitale Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC zorgt dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en bl... In het Digitale Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC zorgt dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven. Daarnaast werk je samen met NRC-redacteuren aan bijzondere journalistieke digitale producties. Onze werksfeer is ...

Jouw rol: In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. Dat doe je door te zorgen dat de digitale uitgaven va... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. Dat doe je door te zorgen dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de ... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. Dat doe je door te zorgen dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. Dat doe je door te zorgen dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kw... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. Dat doe je door te zorgen dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven.We staan open voor experimenten, nieuwe toepassingen en nieuwe... In het Nieuwe Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. Dat doe je door te zorgen dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven.We staan open voor experimenten, nieuwe toepassingen en nieuwe tools (wel overtuig je eerst je collega’s van het nut ervan). Je houdt nieuwe ontwikkelingen in de gaten en past ze t...

Meer over NRC

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert.

Over NRC Media

Sinds NRC Media in maart 2010 officieel scheidde van De Persgroep, zijn ze een zelfstandig mediabedrijf. Na lange tijd onderdeel van een groot krantenconcern te zijn geweest werden we een MKB’er. Dat biedt hen de kans om te ondernemen en te innoveren. NRC Media is een jong bedrijf, maar ze beheren cultureel erfgoed. NRC Handelsblad is in 1970 ontstaan uit een fusie van het Algemeen Handelsblad uit 1828 en de Nieuwe Rotterdamsche Courant uit 1844.


Kwaliteitsjournalistiek voor beslissers
Met kwaliteitsjournalistiek richten zij zich op de beslisser van vandaag en morgen. Hun lezers zijn in het algemeen hoogopgeleid, kapitaalkrachtig, autonoom en hebben een open wereldbeeld. Het is hun streven om hen te voorzien van relevante informatie op grond waarvan zij zelf een mening kunnen vormen.


Focus op innovatie
NRC investeert in nieuwe printtitels, ontwikkelt online initiatieven en werkt continu aan creatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor zakelijke partners. NRC Media gaat uit van wat hun lezers en adverteerders van hun verwachten, en die verwachting willen ze overtreffen.

NRC bereikt met haar podia de hoogste selectiviteit in de doelgroep hoogopgeleide, kapitaalkrachtige lezers. Bovendien zijn NRC-lezers geëngageerd. Het uitgebreide portfolio biedt aan adverteerders een relevant umfeld voor effectieve mediacampagnes, zowel in print als online. Verder biedt NRC haar adverteerders de mogelijkheid om ‘branded content’ te maken, ook hier zowel op papier als online.

Werken bij NRC Media

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in hun kranten, op hun site en in hun apps. Met ongeveer 350 mensen werken ze in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin.

De mensen bij NRC Media vormen een mix van jong talent en bewezen ervaring. Journalisten met absolute autoriteit op hun vakgebied, versus jonge talenten met de meest innovatieve ideeën. De accountmanager met een indrukwekkend track record, maar ook de bruisende marketeer die nog bezig is af te studeren.

NRC Media heeft regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies. Ze zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap. Bij NRC Media kijken ze niet in welk hokje iemand past maar naar de capaciteiten van de persoon in kwestie. In de organisatie liggen veel kansen voor werknemers om zich te bewijzen en te ontwikkelen.

Waar zit NRC Media

Het kantoor van NRC Media is gevestigd aan de Nes 76 in Amsterdam. Het is eenvoudig te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station stopt bus 172 op slechts 4 minuten loopafstand.