Notariskantoor Lont & Lalmahomed

Den haag

Notariskantoor Lont & Lalmahomed

Notariskantoor Lont & Lalmahomed is een dynamisch, multicultureel kantoor in Den Haag. Zij richten zich op familierecht, onroerend goed, ondernemingsrecht en een Surinamepraktijk. Met twee vrouwen met Surinaamse roots aan het hoofd, zijn zij een uniek kantoor in Nederland.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Notariskantoor Lont & Lalmahomed
Notarieel medewerker Onroerend Goed

Notariskantoor Lont & Lalmahomed

Den haag

Notariskantoor Lont & Lalmahomed

Jouw rol: Wij zijn op zoek naar een notarieel medewerker met relevante ervaring (minimaal 3 jaar!) en een praktische instelling. D... Wij zijn op zoek naar een notarieel medewerker met relevante ervaring (minimaal 3 jaar!) en een praktische instelling. Dit betreft een uitda... Wij zijn op zoek naar een notarieel medewerker met relevante ervaring (minimaal 3 jaar!) en een praktische instelling. Dit betreft een uitdagende functie b... Wij zijn op zoek naar een notarieel medewerker met relevante ervaring (minimaal 3 jaar!) en een praktische instelling. Dit betreft een uitdagende functie binnen een infor... Wij zijn op zoek naar een notarieel medewerker met relevante ervaring (minimaal 3 jaar!) en een praktische instelling. Dit betreft een uitdagende functie binnen een informele setting bij een modern kantoor. De werkzaamheden zijn:het aanmaken en beheren van dossiers (lev... Wij zijn op zoek naar een notarieel medewerker met relevante ervaring (minimaal 3 jaar!) en een praktische instelling. Dit betreft een uitdagende functie binnen een informele setting bij een modern kantoor. De werkzaamheden zijn:het aanmaken en beheren van dossiers (levering, hypotheek, splitsingen, verdelingen); het zelfstandig voorbereiden/opstellen van notariële akten; het maken van ...

Bedrijfsprofiel

Over Notariskantoor Lont & Lalmahomed

Notariskantoor Lont & Lalmahomed heeft een algemene en dynamische notarispraktijk, waar momenteel 16 enthousiaste en ervaren professionals actief zijn, waaronder notarissen en klerken. De twee vrouwelijke notarissen hebben beide roots in Suriname. Zij richten zich niet alleen op zaken op het gebied van onroerend goed, familierecht en ondernemersrecht, maar hebben ook een Surinamepraktijk. Deze combinatie maakt dit notariskantoor uniek in Nederland.

Notaris Lalmahomed nam in 2008 het protocol van notaris Sebok over. Zij heeft notarieel recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is sinds 2001 werkzaam in het notariaat. Bij haar benoeming was zij de jongste notaris in Nederland en ook is ze de eerste hindostaanse notaris in Den Haag. Binnen het kantoor is ze primair verantwoordelijk voor de Onroerend goed praktijk, Familiepraktijk en Surinamepraktijk.

Samen met notaris Lalmahomed nam notaris Lont in 2008 het kantoor over, toen ze als kandidaat-notaris verbonden was aan de voorganger van dit kantoor. Zij werd in 2010 benoemd tot notaris en volgde in 2021 de Grotius opleiding. Ze heeft zowel in Suriname als in Nederland haar universitaire studie afgerond. Binnen het kantoor is notaris Lont primair verantwoordelijk voor Ondernemingsrecht, Familiepraktijk (grote boedelzaken) en Surinamepraktijk.

Werken bij Notariskantoor Lont & Lalmahomed

Bij Notariskantoor Lont & Lalmahomed kom je terecht in een team met een mooie samenstelling qua leeftijd, opleiding, kennis, ervaring, etniciteit en gender. Samen ondersteunen zij alle rechtsgebieden en streven ze ernaar om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Onder andere kwaliteit, aandacht en toegankelijkheid zijn daarbij belangrijk.

Als medewerker kun je rekenen op:

  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Flexibele werkuren
  • Twee keer per jaar een gezamenlijk diner
  • Regelmatig een traktatie met lunch of een andere lekkernij

Waar zit Notariskantoor Lont & Lalmahomed?

Het kantoor van Lont & Lalmahomed is gesitueerd op een goed bereikbare en mooie plek aan de Raamweg 8 in Den Haag, niet ver van het Malieveld. Deze locatie is zowel goed bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. Centraal Station Den Haag is op loopafstand en ze beschikken over een aantal eigen parkeerplaatsen, die achter het kantoor zijn gelegen.