Nineyards law

Amsterdam

14 Employees

3 openstaande vacatures

Nineyards law, Amsterdam

Als advocaat medewerker Arbeidsrecht houd je je bezig met het arbeidsrecht in brede zin. Op de sectie arbeidsrecht wordt gewerkt voor grote (internationale) werkgevers, maar ook voor MKB-bedrijven en voor werknemers. Ieder vraagstuk vergt een unieke aanpak en dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is! Binnen de sectie arbeidsrecht is het team goed op elkaar ingespeeld en zijn alle advocaten nauw betrokken bij de zaken die over en weer spelen. Binnen het gehele kantoor heerst een fijne, inspirerende no-nonsense werksfeer. Als advocaat medewerker mag je zelf je zaken gaan oppakken, heb je direct contact met cliënten en wordt van je verwacht dat je ook initiatieven toont om de dienstverlening aan de cliënten te verbeteren. Daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste.

Nineyards law, Amsterdam

Ben jij die gedreven advocaat, die passie voor het vak combineert met de ambitie om commerciële activiteiten te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Nineyards Law krijg je de mogelijkheid om te adviseren over en strategisch te procederen in (internationale) commerciële geschillen op diverse rechtsgebieden, zoals het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht (bestuurdersaansprakelijkheid) en huur -en bouwrecht. Je krijgt een meer zelfstandige en verantwoordelijke positie dan gebruikelijk is bij internationale kantoren. Vanzelfsprekend zal eveneens opleiding en ondersteuning worden geboden door ervaren partners.

Nineyards law, Amsterdam

Nineyards Law is op zoek naar een gedreven M&A advocaat met een deels eigen praktijk, die passie voor het vak combineert met een gedrevenheid om commerciële activiteiten verder te ontplooien. Je krijgt de mogelijkheid om de ondernemingsrechtelijke transactie-en adviespraktijk samen met de andere partners verder uit te bouwen, zowel op nationaal als op internationaal niveau. De voornaamste focus ligt op overnames, private equity en venture capital transacties, joint ventures en herstructureringen. Daarnaast adviseren wij over aandeelhoudersgeschillen en algemene vennootschapsrechtelijke kwesties.

Onze locatie

De Boelelaan 30 , Amsterdam
Adres
De Boelelaan 30
Amsterdam