New Vision Groep Culemborg B.V.

Culemborg

New Vision Groep Culemborg B.V.

New Vision Groep is een financiële dienstverlener in Culemborg en Berkel en Rodenrijs met expertise in accountancy, controle, IT, belasting en administratie.

Lees meer

2 openstaande vacatures

New Vision Groep Culemborg B.V.
Gevorderd Assistent Accountant

New Vision Groep Culemborg B.V.

Culemborg

New Vision Groep Culemborg B.V.

Jouw rol: New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg (en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs) en werkt voor k... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg (en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs) en werkt voor klanten in heel Neder... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg (en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs) en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlij... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg (en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs) en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk moet je als c... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg (en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs) en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk moet je als controleleider/ gevorderd assistent een goed gevoel voor cijfers hebben. Maar als je ondernemingen ve... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg (en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs) en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk moet je als controleleider/ gevorderd assistent een goed gevoel voor cijfers hebben. Maar als je ondernemingen verder wilt helpen, is het belangrijker het verhaal áchter de cijfers te ontrafelen. Daarom dien je naast cijfermatig inz...

New Vision Groep Culemborg B.V.
Gevorderd assistent samenstelpraktijk

New Vision Groep Culemborg B.V.

Culemborg

New Vision Groep Culemborg B.V.

Jouw rol: New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs en werkt voor kla... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs en werkt voor klanten in heel Nederla... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk ... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk moet je als gev... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk moet je als gevorderd assistent een goed gevoel voor cijfers hebben. Maar als je ondernemingen verder wilt helpen, ... New Vision Groep Culemborg is gevestigd in Culemborg en haar zustermaatschappij te Berkel en Rodenrijs en werkt voor klanten in heel Nederland. Natuurlijk moet je als gevorderd assistent een goed gevoel voor cijfers hebben. Maar als je ondernemingen verder wilt helpen, is het belangrijker het verhaal áchter de cijfers te ontrafelen. Daarom dien je naast cijfermatig inzicht, een heel goe...

Bedrijfsprofiel

Kantoor New Vision Groep Culemborg.jpg

Over New Vision Groep

New Vision Groep (opgericht in 1990) is geen traditioneel accountants- of administratiekantoor, maar een allround financiële dienstverlener met expertise in accountancy, controle, IT, belasting en administratie. Deze expertise zetten ze in voor klanten in het mkb die o.a. actief zijn in de horeca, payrolling, transport, stichtingen en verenigingen (non-profit), zorg en handel. Ze zijn ‘hofleverancier’ van bedrijven in de automotive — een branche die ze van a tot z kennen en waar ze als specialist worden (h)erkend.

De diensten die ze leveren omvatten het hele spectrum van de administratief-zakelijke dienstverlening. Ze ondersteunen bijvoorbeeld kleinere ondernemingen bij het afsluiten van de administratie en het opstellen van jaarrekeningen, adviseren ondernemers over bedrijfseconomische, fiscale en juridische zaken, en denken mee op het gebied van automatisering. Ook is accountantscontrole voor middelgrote en grote klanten onderdeel van hun dagelijkse werkzaamheden. Alles wordt op kwalitatief hoog niveau uitgevoerd en daarbij kan data-analyse niet ontbreken.

Werken bij New Vision Groep

Bij New Vision Groep vind je een cultuur die zich kenmerkt door korte lijnen, open deuren, flexibiliteit, focus op ontplooiing van medewerkers en bovenal geen strakke hiërarchie. Het team is verdeeld over twee kantoor, maar alsnog kent iedereen elkaar goed. Je hebt de vrijheid om te werken op één van de kantoren en ook is het mogelijk om af en toe thuis te werken.

Verder kun je o.a. rekenen op:

  • Marktconform salaris en pensioenregeling
  • 25 vrije dagen en 8% vakantiegeld
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Zeer ruime autoregeling (bij een vast dienstverband)
  • Mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen

Waar zit New Vision Groep?

Ze zijn gevestigd in Culemborg aan de Bellweg 2a; het zusterkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg 6. In Berkel en Rodenrijs vind je hun uitgebreide fiscale praktijk die landelijke klanten ondersteunt, maar ook sterk focust op de regio. In Culemborg is hun HR- en controlepraktijk gevestigd waar ze zich richten op landelijke klanten in de automotive.