Nelen & Schuurmans

Utrecht

Nelen & Schuurmans
84 Medewerkers

Nelen & Schuurmans is een adviesbureau op het gebied van watermanagement en IT. Deze groeiende organisatie is op zoek naar versterking. Durf jij de sprong te wagen?

Lees meer

3 openstaande vacatures

Nelen & Schuurmans
Marketing en Communicatie Professional

Nelen & Schuurmans

Utrecht

Nelen & Schuurmans

Jouw rol: Vandaag is de wekelijkse stand-up. Voor de stand-up maak je een kort overzicht van de binnengekomen leads, follow-up act... Vandaag is de wekelijkse stand-up. Voor de stand-up maak je een kort overzicht van de binnengekomen leads, follow-up acties en onze online z... Vandaag is de wekelijkse stand-up. Voor de stand-up maak je een kort overzicht van de binnengekomen leads, follow-up acties en onze online zichtbaarheid. T... Vandaag is de wekelijkse stand-up. Voor de stand-up maak je een kort overzicht van de binnengekomen leads, follow-up acties en onze online zichtbaarheid. Tijdens de stand... Vandaag is de wekelijkse stand-up. Voor de stand-up maak je een kort overzicht van de binnengekomen leads, follow-up acties en onze online zichtbaarheid. Tijdens de stand-up deel je dat je deze week de nieuwe LinkedIn marketing campagne van 3Di lanceert, je met de Produ... Vandaag is de wekelijkse stand-up. Voor de stand-up maak je een kort overzicht van de binnengekomen leads, follow-up acties en onze online zichtbaarheid. Tijdens de stand-up deel je dat je deze week de nieuwe LinkedIn marketing campagne van 3Di lanceert, je met de Product Manager werkt aan de opzet van een reeks webinars en de laatste hand legt aan de nieuwe communicatiestrategie.Om 12:3...

Nelen & Schuurmans
Full Stack Developer

Nelen & Schuurmans

Utrecht

Nelen & Schuurmans

Jouw rol: Nadat je een kop koffie of thee hebt gehaald loop je samen met je collega's het werk van de vorige dag door. Hierna ... Nadat je een kop koffie of thee hebt gehaald loop je samen met je collega's het werk van de vorige dag door. Hierna bespreken jullie waa... Nadat je een kop koffie of thee hebt gehaald loop je samen met je collega's het werk van de vorige dag door. Hierna bespreken jullie waar die dag aan g... Nadat je een kop koffie of thee hebt gehaald loop je samen met je collega's het werk van de vorige dag door. Hierna bespreken jullie waar die dag aan gewerkt gaat wor... Nadat je een kop koffie of thee hebt gehaald loop je samen met je collega's het werk van de vorige dag door. Hierna bespreken jullie waar die dag aan gewerkt gaat worden. Een technisch probleem vraagt wat meer aandacht en dus besluiten jullie om samen naar een mogel... Nadat je een kop koffie of thee hebt gehaald loop je samen met je collega's het werk van de vorige dag door. Hierna bespreken jullie waar die dag aan gewerkt gaat worden. Een technisch probleem vraagt wat meer aandacht en dus besluiten jullie om samen naar een mogelijke uitwerking te kijken. Iedereen levert input en samen bepalen jullie een mogelijke oplosrichting, jullie verdelen he...

Nelen & Schuurmans
Senior Adviseur intergraal Waterbeheer

Nelen & Schuurmans

Utrecht

Nelen & Schuurmans

Jouw rol: Je werkt als senior adviseur aan een groot aantal projecten in diverse rollen. In de ochtend controleer je bijvoorbeeld ... Je werkt als senior adviseur aan een groot aantal projecten in diverse rollen. In de ochtend controleer je bijvoorbeeld de berekeningen van ... Je werkt als senior adviseur aan een groot aantal projecten in diverse rollen. In de ochtend controleer je bijvoorbeeld de berekeningen van een complexe mo... Je werkt als senior adviseur aan een groot aantal projecten in diverse rollen. In de ochtend controleer je bijvoorbeeld de berekeningen van een complexe modelstudie in 3D... Je werkt als senior adviseur aan een groot aantal projecten in diverse rollen. In de ochtend controleer je bijvoorbeeld de berekeningen van een complexe modelstudie in 3Di of D-Hydro, of loop je het bijbehorende adviesrapport na. Om half 1 lunch je gezellig in ons werkc... Je werkt als senior adviseur aan een groot aantal projecten in diverse rollen. In de ochtend controleer je bijvoorbeeld de berekeningen van een complexe modelstudie in 3Di of D-Hydro, of loop je het bijbehorende adviesrapport na. Om half 1 lunch je gezellig in ons werkcafé met al je collega’s en loop je gezellig een rondje door de Utrechtse binnenstad. Na de lunch schuif je aan bij he...

Bedrijfsprofiel

Nelen en Schuurmans, over

Over Nelen & Schuurmans

Nelen & Schuurmans is sinds 1998 actief als innovatief adviesbureau op het gebied van water en IT. Op het gebied van consultancy is het bedrijf actief binnen de thema's:
- Stedelijk water
- Omgeving & klimaat
- Waterveiligheid & overlast
- Operationeel waterbeheer & energie
- Water & agri

In het historische centrum van Utrecht heeft Nelen & Schuurmans twee kantoren, waaronder een IT-lab, die op loopafstand van elkaar liggen. Daarnaast is er voor de werkzaamheden in de regio Zuidoost-Azië in 2019 een kantoor in Taiwan geopend.

Bij Nelen & Schuurmans voeren ze opdrachten uit voor overheden en private partijen in binnen en buitenland. Als consultancybedrijf dragen ze bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving en zorgen ze voor de beste informatie over watersystemen. Hoe ze dat doen? Door gebruik te maken van een wetenschappelijke aanpak en high-end IT-oplossingen, zoals 3Di en Lizard. Deze software ontwikkelingen staan symbool voor het innovatieve, creatieve en open karakter van Nelen & Schuurmans.

Nelen en Schuurmans - werken bij

Werken bij Nelen & Schuurman

Ben je op zoek naar een uitdagende baan, waarin je alle ruimte krijgt voor je eigen ideeën en creativiteit? Wil jij dit graag doen in een dynamische werkomgeving tussen ruim 75 hoogopgeleide en gemotiveerde collega’s? Dan hebben ze bij Nelen & Schuurmans de baan die jij zoekt!

Bij de cultuur van deze organisatie vinden ze sociaal contact erg belangrijk. Je wordt dan ook onderdeel van een hecht team. Medewerkers kunnen rekenen op veel ruimte voor zelfontplooiing. Bestaande uit coaching, het volgen van cursussen en het bezoeken van congressen.

Daarnaast biedt Nelen & Schuurmans haar medewerkers marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een goede pensioenregeling, winstdeling en flexibele verlofregeling. Zo krijg je de rust en de vrijheid om maximaal te excelleren.

Kom jij dit groeiende team versterken met jouw kennis en skills?