Lab Online is de verbinding tussen zorgverstrekkers en laboratoria. Moonchase Lab Online biedt elektronische aanvragen en gepersonaliseerde rapporten voor zorgverstrekkers, snel inzicht in hun gezondheidsparameters voor patiënten, en efficiëntie, tijdswinst en kostenbesparing voor laboratoria.

Over Moonchase

Moonchase werd opgericht in Juli 2009 door Toon Claeys en Stefaan Demurie. Sinds de tachtiger jaren zijn zij gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van complete, wereldwijd gebruikte software-oplossingen voor medische laboratoria.

Zij geloven dat kleine bedrijven, indien ze beschikken over de nodige domeinervaring, een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de volgende generatie van laboratoriuminformatiesystemen. Minder overhead en meer flexibiliteit maken dat hun oplossingen sneller evolueren, zowel met nieuwe functionele behoeften als met nieuwe technologische mogelijkheden.

MISSIE
Moonchase staat voor betere, eigentijdse oplossingen. Zij gebruiken aanzienlijke domeinervaring om typische valkuilen te vermijden en telkens de beste, bewezen ontwerppatronen in te zetten. Hun doelstellingen zijn kwaliteit, eenvoud en schaalbaarheid. Kwaliteit is niet enkel ingebed in de processen, maar ook in de functionaliteit van alle producten, die immers de processen van de klanten moeten helpen stroomlijnen. Eenvoud is de maatstaf voor goed ontwerp, omdat zij vinden dat rijke maar eenvoudige functionaliteit het kenmerk is van ontwerpers die de behoeften van hun klanten even goed kennen als hun eigen gereedschap. Schaalbaarheid stelt zowel kleine als grote organisaties in staat hun volle voordeel te doen met de oplossingen.

Moonchase Lab Online is het laboratorium-informatiesysteem van de nieuwe generatie. Het werd ontwikkeld met vele jaren ervaring in het bouwen van gelijkaardige producten, en met de modernste technologieën. Het werd van bij het begin ontworpen om te evolueren van een gesofisticeerde toegangspoort voor externe zorgverstrekkers tot een alomvattende laboratoriumoplossing, met ondersteuning voor communicatie met analysetoestellen, automatische validatie van resultaten, kwaliteitscontrole, statistieken, facturatie en meer.

Banner

Werken bij Moonchase

Werken bij Moonchase betekent werken in een kleine, groeiende onderneming met variërende uitdagingen en inherente carrièrekansen. Je krijgt een continue opleiding door de domain-experts om het reilen en zeilen van de medische diagnostiek te leren kennen. Met doorgroeimogelijkheden en afwisselend werk, is het een beloftevol lokaal geworteld bedrijf.

Waar is Moonchase gevestigd?

Het kantoor van Moonchase ligt onder het centrum van Gent. In een file-arme omgeving is het bedrijf gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 

0 open jobs