Metaverses

Metaverses
11 Medewerkers

Metaverses, opgericht ruim 8 jaar geleden, is dé specialist in datamigratie, transformatie en synchronisatie. Met een team van ongeveer 10 doorgewinterde professionals ondersteunen ze verschillende bedrijven, banken, ziekenhuizen en instellingen met hun projecten op dit gebied. Kenmerkend voor Metaverses is de hechte samenwerking tussen werknemers en de mogelijkheden om echt van elkaar te leren.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Metaverses
Data Migratie Specialist

Metaverses

Zoetermeer

Metaverses

Jouw rol: Metaverses biedt één integrale oplossing voor alle datamigraties van een bedrijf. Met behulp van innovatieve methoden ... Metaverses biedt één integrale oplossing voor alle datamigraties van een bedrijf. Met behulp van innovatieve methoden en een uitgebreid co... Metaverses biedt één integrale oplossing voor alle datamigraties van een bedrijf. Met behulp van innovatieve methoden en een uitgebreid concept ontzorgen... Metaverses biedt één integrale oplossing voor alle datamigraties van een bedrijf. Met behulp van innovatieve methoden en een uitgebreid concept ontzorgen we onze klante... Metaverses biedt één integrale oplossing voor alle datamigraties van een bedrijf. Met behulp van innovatieve methoden en een uitgebreid concept ontzorgen we onze klanten van a tot z. Daar hebben we jouw hulp als Data Migratie Specialist bij nodig! In deze rol ben je d... Metaverses biedt één integrale oplossing voor alle datamigraties van een bedrijf. Met behulp van innovatieve methoden en een uitgebreid concept ontzorgen we onze klanten van a tot z. Daar hebben we jouw hulp als Data Migratie Specialist bij nodig! In deze rol ben je de sleutel tot het succes van onze projecten. Jouw expertise in datamigratie en datakwaliteit is essentieel om de wensen ...

Bedrijfsprofiel

Werken bij Metaverses.png

Over Metaverses

Voor veel organisaties is het tegenwoordig belangrijk om te blijven innoveren en kosten te verlagen, om zo de concurrentie voor te blijven. Alleen worden deze doelstellingen vaak belemmerd door het gebruik van verouderde ICT-systemen die niet voldoen aan de normen van deze tijd. Daarbij zijn traditionele datamigratieprojecten tijdrovend, niet schaalbaar en ondoorzichtig. Ook komen er hoge kosten, veel middelen en diverse risico’s bij kijken. Bovendien worden problemen op gebied van gegevenskwaliteit vaak niet op tijd ontdekt en leveren veel van deze projecten niet het gewenste resultaat op. Veel bedrijven voeren hun datamigratie echter nog steeds op deze wijze uit…

Bij Metaverses geloven ze dat dit anders kan. Het bedrijf is ontstaan vanuit het idee dat datamigraties sneller, beter, efficiënter en transparanter kunnen. Daarom introduceerden ze een aantal jaar geleden een nieuwe en innovatieve methode om zowel eenmalige als herhaalde datamigraties uit te voeren. Deze methode voorkomt hoge kosten, lange doorlooptijden en een groot deel van de risico's die samenhangen met datamigratie. Hierdoor kunnen ze zelfs de meest complexe migraties op een veilige manier uitvoeren.

Het team van Metaverses biedt een transparante datamigratie met véél minder risico. Vanaf het begin pakken ze gegevenskwaliteitskwesties aan, maken ze optimaal gebruik van de beschikbare schaarse middelen en passen ze een flexibele en autonome aanpak toe. Dit combineren ze met state-of-the-art tools, iteratieve methoden, diepgaande kennis en uitgebreide ervaring!

Werken bij Metaverses

Bij Metaverses werk je aan uiteenlopende grote (verander)projecten voor gerenommeerde klanten, zoals Zwitserleven, ABN Amro, KNAB, Klaverblad, Vigo en Amsterdam UMC. Denk aan het vervangen van polisadministratiesystemen van verzekeraars of banksystemen van financiële instellingen. De projecten duren gemiddeld tussen 6 maanden en 2 jaar.

Je wordt onderdeel van een klein, hecht team dat al deze klanten maximaal ondersteunt en daar regelmatig supermooie feedback op krijgt. Reken op een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, uitgebreid mentorschap en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Hier krijg je echt de kans om expert te worden én te blijven in je vakgebied en het maximale uit jezelf te halen. Daar hoort ook een pakket met mooie arbeidsvoorwaarden bij, waaronder:

  • Winstdeling
  • Flexibele werkuren
  • Reiskostenvergoeding of een leaseauto
  • Ruimte en tijd voor het volgen van opleidingen

Waar zit Metaverses?

Metaverses is gevestigd in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer, op Bleiswijkseweg 37G (2712 PB). Deze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De medewerkers werken minstens één keer per twee weken op het kantoor (tijdens een speciale kantoordag), maar vaker mag natuurlijk ook. Jij bepaalt!

Klaar om de wereld van datamigratie te ontdekken met Metaverses en een boost te geven aan je carrière? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en word onderdeel van hun gedreven team!

Vacatures Metaverses.png