MagnaVersum

Hoofddorp

MagnaVersum
50 Employees

MagnaVersum BI & Analytics gelooft in het behalen van waarde uit interne en externe (BIG-) Data voor organisaties, zowel voor de non-profit als de profit sector. Hiermee helpen zij organisaties met dashboards, voorspellingen, innovatieve oplossingen en optimalisatie van bestaande processen. 

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s. Kom jij hun team versterken? 

MagnaVersum, over de organisatie

Over MagnaVersum

MagnaVersum is opgericht in 2016 en gevestigd in Hoofddorp. Het doel dat MagnaVersum iedere dag nastreeft: ‘Data direct helder inzichtelijk voor elk type gebruik’. 

Daarnaast heeft Qlik, MagnaVersum officieel tot ‘Healthcare Expert’ benoemd. Van intuïtieve dashboards tot grote projecten, MagnaVersum biedt voor elke onderneming een Business Intelligence oplossing. Als partner trekken zij met de klant op, om hun onderneming slimmer om te laten gaan met de beschikbare data. MagnaVersum biedt een laagdrempelige instapmogelijkheid met standaard op maat oplossingen en grote maatwerkprojecten. Een alles-in-één partner waar jarenlange ervaring aan het roer staat.

In hun eigen Academy maken ze medewerkers datavaardig. Ze geven advies over welke tool aansluit bij de doelstellingen en mindset van de organisatie. Vervolgens leren ze mensen te werken met tools als: Qlik, Power BI, Pyramid, TimeXtender en bijvoorbeeld Phyton R. Iets wat op elk gewenst niveau mogelijk is.

Bij MagnaVersum weten ze waar ze over praten op Business Intelligence en Analytics vlak. Waarde creëren met data, dat is MagnaVersum! 

MagnaVersum, werken bij

Werken bij MagnaVersum

Aan de slag bij MagnaVersum? Dan kies je voor een informele werksfeer en word je onderdeel van een ambitieus en gedreven team. Ook kun je rekenen op een werkgever die goed zorgt voor haar mensen. Een werkgever die zich realiseert dat zonder enthousiaste, gemotiveerde werknemers het succes van vandaag, niet het succes van morgen zal zijn.

Naast een aantrekkelijk salaris kunnen medewerkers rekenen op een breed scala aan mogelijkheden, zoals: een laptop, telefoon, leaseauto bij inzet op projecten en collegiale (sportieve) evenementen. Verder krijg je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te perfectioneren, door een uitgebreid aanbod van interne en externe opleidingsmogelijkheden. Iets wat weer kan leiden tot interessante doorgroeimogelijkheden.   

Klinkt goed? Bekijk dan snel de openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog. 

2 openstaande vacatures

MagnaVersum, Hoofddorp

Je werkt in een enthousiast team met BI Consultants en data scientists aan oplossingen die voor onze klanten echt meerwaarde...

MagnaVersum, Hoofddorp

Je werkt in een enthousiast team met bi-consultants en data scientists aan oplossingen die voor onze klanten echt meerwaarde betekenen....

Onze locatie

Antareslaan 45 , Hoofddorp
Adres
Antareslaan 45
Hoofddorp