Maatman Accountants B.V.

Wolvega

Maatman Accountants B.V.

Maatman Accountants is dé dienstverlener die erop gericht is om klanten op financieel en fiscaal gebied te ontzorgen.

Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s. Iets voor jou? Lees verder en ontdek of Maatman Accountants past bij jouw interesses, ambities en skills. 

Maatman Accountants - over de organisatie

Over Maatman Accountants

Maatman Accountants is een modern en snelgroeiend accountantskantoor in Wolvega (Friesland), gericht op ondernemers in het MKB en de agrarische sector. Al sinds 1979 zorgen ze samen met deze ondernemers voor een gezonde bedrijfscultuur en een succesvolle bedrijfsvoering.     

Ze staan hun klanten bij, in het voeren van hun onderneming. Van advies tot het samenstellen van de jaarrekening, het afhandelen van de fiscale verplichtingen en het verzorgen van de loonadministratie. Dit doen ze niet zomaar, maar nét even anders. Met hun betrokkenheid bij klanten en empathie, voor zowel de persoon als de onderneming, is het hun doel om ondernemers vooruit te helpen. Bij Maatman Accountants weten ze namelijk als geen ander dat ondernemers regelmatig voor belangrijke keuzes komen te staan, die een brede kennis van zaken vergen waarin soms snel beslissingen genomen moeten worden. 

Een goed advies-, en accountantskantoor bespaart ondernemers tijd en veel onnodige zorgen. Doordat ze bij Maatman Accountants meedenken en vaak net even anders naar een onderneming kijken, worden  er geen ‘kansen’ gemist als het gaat om bijvoorbeeld mogelijke verbeterpunten, besparingen of subsidies.

Naast hun specialisme op het gebied van financieel-administratief, kunnen ondernemers ook terecht voor bijvoorbeeld:

  • Hulp bij het bepalen van beleid
  • Overnames
  • Opvolging
  • Start of beëindiging van een bedrijf
  • Automatiseringsvraagstukken

Maatman Accountants - werken bij

Werken bij Maatman Accountants

Aan de slag bij Maatman Accountants? Dan word je onderdeel van een team van 15 enthousiaste experts. Je kunt rekenen op een gemoedelijke en open sfeer op kantoor én een gezonde dosis humor. Een open en transparante organisatiecultuur met veel zelfstandigheid en vrijheid binnen je functie.

Als medewerker krijg jij een uitstekend salaris. Passend bij jou

Onze locatie

Zandweegbree 7a , Wolvega
Adres
Zandweegbree 7a
Wolvega