Lok Installaties

Bodegraven

Lok Installaties
100 Employees

In 1923 richtte Maarten Lok loodgietersbedrijf M. Lok op. Daarmee is een lange historie begonnen en is ondertussen een telg uit de vierde generatie tot de directie toegetreden. Over Lok Installaties In de jaren 50 groeide Lok tot een toonaangevende installatiebedrijf. Het pand aan de...

Lees meer

Meer over Lok Installaties

In 1923 richtte Maarten Lok loodgietersbedrijf M. Lok op. Daarmee is een lange historie begonnen en is ondertussen een telg uit de vierde generatie tot de directie toegetreden.

Over Lok Installaties

In de jaren 50 groeide Lok tot een toonaangevende installatiebedrijf. Het pand aan de Spoorstraat 15 werd bij het al in gebruik zijnde Spoorstraat 14 betrokken en in 1957 nam Roel Lok het bedrijf over van zijn vader. De jaren daarna groeide het bedrijf gestaag door. Met name door de installatiewerkzaamheden in de woningbouw nam Lok in de jaren ’70 een snelle vlucht en groeide uit tot een bedrijf met vijfendertig werknemers.

Werken bij Lok Techniek

Door de algehele recessie van begin jaren tachtig is Lok B.V. zich meer gaan richten op het totale installatiewerk, waarbij de verschillende installatiedisciplines door één bedrijf kon worden uitgevoerd. Sinds 1989 hebben Roel zijn zoons Maarten, Hans en Roel het bedrijf overgenomen. Sinds 2014 is Roelof Lok, de vierde generatie, tot de directie toegetreden. In 2016 volgde ook Arjen Lok zijn voorbeeld. Inmiddels is Lok Installaties gegroeid tot een bedrijf met ongeveer tachtig werknemers in 2020.

Vacatures bij Lok Techniek

Werken bij Lok Installaties

Ieder persoon is anders. Bij ons krijg je de vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om je te ontwikkelen als monteur installatie- of elektrotechniek. Met de allernieuwste gereedschappen en software werk je straks samen in een hecht team van professionals aan gebouwen voor minimaal energieverbruik. Gebouwen waarin de bewoners comfortabel en veilig kunnen verblijven. En op werkdagen die goed bij jouw situatie passen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct.