Login Consultants

Amsterdam

Login Consultants

Delivering the best digital workplace; any place, any time and any device. Dat is waar Login Consultants voor staat. Zij vinden dat een IT-werkplek pas meerwaarde heeft als het goed aansluit op de werkzaamheden van medewerkers. Wil jij hier ook aan werken? Lees dan verder. 

Over Login Consultants

Login Consultants is een ambitieuze organisatie die diverse klanten helpt met het creëren van een innovatieve digitale werkplek. Je kunt hierbij denken aan klanten als KPN, Roche, The Greenery en Haaglanden Medisch Centrum. Het bedrijf ondersteunt deze organisaties in de gehele levenscyclus van de IT-werkplek: van advies tot implementatie en migratie tot beheer. 

Login Consultants gelooft dat het introduceren van een nieuwe werkplek niet alleen maar een IT-project is. Het moet echt passen bij de werknemers van een bedrijf en de taken die zij uitvoeren. Een werkplek moet toegang geven tot verschillende tools, data en applicaties. Tevens moet men op een veilige manier kunnen samenwerken. Een goede digitale werkomgeving zorgt ervoor dat een medewerker het beste uit zichzelf kan halen. 

Medewerkers van Login Consultants.jpg

Werken bij Login Consultants 

Als je bij Login Consultants aan de slag gaat, kom je terecht in een gezellig team. Iedereen gaat met veel passie en toewijding aan het werk om het beste resultaat voor de klant neer te zetten. Binnen het bedrijf is het belangrijk dat er open, transparant en betrokken met elkaar wordt gecommuniceerd. Niet alleen is hard werken belangrijk, ook het maken van plezier. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse Log*Out weekend.  

Waar zit Login Consultants? 

Het kantoor is gevestigd in West-Amsterdam. Vanaf station Sloterdijk is het maar 5 minuten lopen. 

2 openstaande vacatures

Login Consultants, Amsterdam

Met jouw ervaring als Account Manager, zit het netwerken in jouw DNA, maar je wilt meer. Jouw focus staat namelijk altijd aan en met jouw commerciële mindset zie je altijd kansen om deuren te openen. Vanaf het moment dat jij ergens binnenkomt, maak jij jouw statement en ben je doel- en servicegericht. Met jouw dosis mensenkennis en ervaring schakel je met alle lagen van een bedrijf even makkelijk en houd je de belangen van alle partijen goed in de gaten. Je bent dus gepast assertief en prettig in omgang.


In deze functie gaat het niet alleen maar om verkopen van onze dienstverlening en/of producten, want jij wilt dat onze klanten jou zien als hun IT Business Partner, want jij bent namelijk de expert om hen te begeleiden en/of te adviseren over de mogelijkheden met de diensten van hybrid, private en public Cloud. Jij weet namelijk de IT-uitdagingen bij onze klanten te achterhalen en hen hierin feilloos te adviseren. 

Login Consultants, Amsterdam

Als Application & System Engineer werk je nauw samen met onze klanten en zorg je ervoor dat hun omgevingen continu goed blijven draaien. Je houdt ervan om dagelijks aan de knoppen te zitten, want jij zorgt ervoor dat de wijzigingen tijdig worden doorgevoerd. Als er een storing is, dan ben je Sherlock Holmes en ga je op onderzoek uit en neem je een deep dive into the technology, zodat de oorzaak wordt gevonden en de storing wordt verholpen. Daarnaast vind je het ook fijn dat het wiel niet elke keer opnieuw wordt uitgevonden en daarom leg je het ook vast. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw collega’s.

Wij hoeven jou niet te vertellen dat je continu onze dienstverlening aan onze klanten probeert te verbeteren, want jij bent voor hen het technisch geweten. Niet in jouw eentje, want jouw team bestaat uit ervaren Engineers met een Linux en/of Microsoft achtergrond. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten optimaal worden ontzorgd als het gaat om hun IT-omgeving. Dit houdt in dat er sprake is van consignatiediensten, want een IT-omgeving stopt niet na 17:00 uur. Uiteraard gebeurt dit pas als je goed geland bent. Daarnaast ben je ook in het bezit van een rijbewijs, want met een auto naar onze klanten gaat het toch sneller dan met de veerboot ;) 

Onze locatie

Radarweg 60 , Amsterdam
Adres
Radarweg 60
Amsterdam