Lebetec BV

Lebetec BV

Lebetec is al meer dan 20 jaar een toonaangevend bedrijf in beveiliging. Met producten op het gebied van camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging en toegangscontrole zorgen ze ervoor dat zowel zakelijke als particulieren klanten zich veilig voelen in hun woning of bedrijfspand. Meer weten? Lees hieronder het bedrijfsprofiel en ontdek wat je kunt verwachten als je hier gaat werken. Of bekijk direct de openstaande vacatures bij Lebetec!

Lees meer

1 openstaande vacatures

Jouw rol: Veiligstellen van de werking van installaties en apparatuur.Oplossen van storingen en verhelpen van gebreken.Bijdragen a... Veiligstellen van de werking van installaties en apparatuur.Oplossen van storingen en verhelpen van gebreken.Bijdragen aan zowel grote als k... Veiligstellen van de werking van installaties en apparatuur.Oplossen van storingen en verhelpen van gebreken.Bijdragen aan zowel grote als kleine onderhoud... Veiligstellen van de werking van installaties en apparatuur.Oplossen van storingen en verhelpen van gebreken.Bijdragen aan zowel grote als kleine onderhoudsprojecten.Cont... Veiligstellen van de werking van installaties en apparatuur.Oplossen van storingen en verhelpen van gebreken.Bijdragen aan zowel grote als kleine onderhoudsprojecten.Controleren, inspecteren en rapporteren van slijtage en beschadigingen.Uitvoeren van modificaties en rev... Veiligstellen van de werking van installaties en apparatuur.Oplossen van storingen en verhelpen van gebreken.Bijdragen aan zowel grote als kleine onderhoudsprojecten.Controleren, inspecteren en rapporteren van slijtage en beschadigingen.Uitvoeren van modificaties en revisiewerkzaamheden volgens specifieke werkopdrachten....

Bedrijfsprofiel

Werken bij Lebetec.png

Over Lebetec

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten verzorgt Lebetec uit Zwijndrecht passende oplossingen op het gebied van alarm- en camerabeveiliging, die helpen bij onder andere brand- en inbraakpreventie. Of het nu gaat om een woning die extra beveiliging nodig heeft door middel van moderne camerabewaking of een ondernemer die zoekt naar toegangscontrole of meldkamerdiensten; Lebetec adviseert ze hierover, biedt een passende oplossing met een hoge kwaliteit service en installeert de producten ook.

Werken bij Lebetec

Je wordt onderdeel van een enthousiast en dynamisch team bestaande uit mensen tussen de leeftijd van 23 en 62 jaar. Binnen het team wordt iedereen goed ondersteund en zorgen ze ervoor dat er een plezierige werkomgeving ontstaat. Volgens Lebetec zelf kenmerken ze zich als ‘een grote familie’.

Naast een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid kun je als medewerker ook rekenen op mooie voordelen, zoals een laptop en telefoon van de zaak, opleidingsmogelijkheden en een bedrijfsauto indien nodig.

Waar zit Lebetec?

Het adres van Lebetec is Daltonstraat 20 in Zwijndrecht (3335 LR). Deze locatie is goed bereikbaar per bus en auto. Ook ligt het treinstation op ongeveer 5 km afstand. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om met de trein te reizen en vanaf het station circa 20 minuten te fietsen naar het kantoor.

Vacatures bij Lebetec.png