LDE Accountants

Tilburg

LDE Accountants
28 Employees

LDE Accountants is een kantoor gericht op ondernemers, zowel in het mkb als agro. Ze werken met een enthousiast team dat ondernemers helpt en adviseert bij het ondernemen en het maken van keuzes.  

Lees meer

1 openstaande vacatures

Jouw rol: Als gevorderd assistent accountant bestaan je afwisselende werkzaamheden uit het samenstellen van jaarrekeningen, opstel... Als gevorderd assistent accountant bestaan je afwisselende werkzaamheden uit het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van prognoses, o... Als gevorderd assistent accountant bestaan je afwisselende werkzaamheden uit het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van prognoses, ondersteunen van... Als gevorderd assistent accountant bestaan je afwisselende werkzaamheden uit het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van prognoses, ondersteunen van de financiële... Als gevorderd assistent accountant bestaan je afwisselende werkzaamheden uit het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van prognoses, ondersteunen van de financiële administratie alsmede uit het opstellen van fiscale aangiften. Tevens wordt van je verwacht dat je ... Als gevorderd assistent accountant bestaan je afwisselende werkzaamheden uit het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van prognoses, ondersteunen van de financiële administratie alsmede uit het opstellen van fiscale aangiften. Tevens wordt van je verwacht dat je adviesmogelijkheden signaleert, adviezen voorbereid en dat je de relatie met de klant onderhoudt.Werkzaamheden worden op...

Bedrijfsprofiel

Over LDE Accountants

LDE Accountants is meer dan een boekhouder, ze zijn een strategisch partner voor bedrijven. Ze maken de bedrijfsadministratie op orde, stellen jaarrekeningen en managementrapportages op, ondersteunen tijdens overnames en geven fiscaal advies. En wordt een klant controleplichtig? Ook dan helpt het team van LDE Accountants. Ze werken dan samen met een extern kantoor om zo de voorbereidingen voor de controle te verrichten. Dit doen ze voor diverse klanten: van eenmanszaken tot houdsterstructuur met meerdere B.V.’s. In alle gevallen is de ondernemer zelf de gesprekspartner van hun relatiebeheerders. 

Samenwerken en elkaar ondersteunen, dat is belangrijk voor LDE Accountants. Succes en tegenslag is van het team, niet van het individu. Hun compagnons maken daarom deel uit van het team en zo is het kantoor ook ingericht; de compagnons zitten tussen de andere collega’s. Ze zijn niet proactief, maar wel heel goed reactief: ze doen wat ze beloven en vinden dat je niet meer moet beloven dan je kunt. 

Ze werken niet met vaste teams, dat kan per klant en per jaar veranderen. Wel heeft iedere klant een vaste relatiebeheerder en in het maandelijkse vaktechnische en planningsoverleg zijn alle collega’s van de afdeling Accountancy aanwezig. Samen bepalen ze wie welke werkzaamheden uitvoert voor een klant.   

Werken bij LDE Accountants

Kwaliteit van het werk en het welbevinden van medewerkers staan bij dit bedrijf centraal: jij kunt hier helemaal jezelf zijn. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng én je kunt veel vrijheid en verantwoordelijkheid verwachten in je werk. Naast hard werken, maken ze op kantoor ook tijd vrij voor gezelligheid. 

Bij LDE Accountants zijn ze flexibel: het is mogelijk om parttime te werken en ook werktijden kunnen in overleg anders worden ingevuld dan de standaard 08:30 - 17:00 uur. Daarnaast bieden ze je de mogelijkheid om 20% van de tijd thuis te werken.  

Waar zit LDE Accountants?

Het kantoor van LDE Accountants is gevestigd aan de Charles Stulemeijerweg 7 in Tilburg. Deze weg ligt dichtbij de A58, dus met de auto kom je snel en makkelijk hier terecht. Ook zijn er meerdere bushaltes in de buurt en vanaf station Tilburg ben je met 11 minuten fietsen op deze locatie, ideaal!