Jobs & Media Group B.V.

Jobs & Media Group B.V.
25 holidays
175 Employees

Een functie waarin je kan laten zien wat je kan, waar je sterke punten tot hun recht komen en die past bij je ambities. En dat in een werkomgeving waar je je thuisvoelt en waar je jezelf kan zijn. Het grootste deel van onze wakkere uren delen we met collega’s; wij willen ervoor zorgen dat die uren waardevol zijn. 

Daarom helpen we mensen aan een baan die bij ze past. Voor ons gaat dat verder dan het in kaart brengen van wensen en opleiding; we kijken naar wie je bent, wat je drijft, wat je zoekt en waar je past. 

Hoe? Door professionals aan de juiste mensen voor te stellen, door ze te helpen bij de bouw van hun carrière, door inzicht te geven in wie ze zijn en ze te ondersteunen in elke stap van het traject. 

En bedrijven daarmee te helpen aan talent waar ze mee en op kunnen bouwen. 

Over JMG 

Dat recruitment toe was aan hervorming was voor ons een no brainer. We wilden af van hit-and-run recruitment en focussen op langdurige samenwerkingsverbanden. Daarbij waarde creërend voor beide partijen: een bedrijf dat talent zoekt enerzijds en een professional die een (nieuwe) baan zoekt anderzijds. 

We hebben daarbij gekozen voor een ‘tech and human approach’ en combineren zo het beste van twee werelden. Enerzijds maken we gebruik van slimme data, zorgen we voor een enorm online bereik, kennen we (online) marketing en ontwikkelen we telkens nieuwe digitale tools om tot betere matches te komen. Anderzijds weten we als geen ander hoe belangrijk het andere aspect is: de menselijke kant. 

Van het menselijk aspect zullen we nooit afstand kunnen nemen. Onze recruiters en talent scouts die de tijd nemen om je echt te leren kennen gaan bij bedrijven op bezoek om met eigen ogen te zien wie er werken, waar ze voor staan en ‘hoe ze zijn’. Alleen zo kun je partijen op elkaar afstemmen. Maar ook de afspraken inplannen, relevante marktkennis delen, kandidaten screenen en uiteindelijk samen toewerken naar een getekend contract waar iedereen achterstaat. Dat is waar we het voor doen. 

Wat ons daarnaast onderscheidt van traditioneel recruitment, zijn de diensten die we leveren. We hebben onze eigen jobboards, maar ook een enorm netwerk waarmee we je vacatures kunnen boosten. En daar houdt het niet op. We bieden begeleiding bij elke stap in het traject. En we speuren actief en handmatig alle kanalen en platforms af op zoek naar het talent dat onze opdrachtgevers zoeken.

Werken bij JMG

Het is onze missie om mensen te helpen bij hun zoektocht naar wie ze zijn, wat ze drijft en waar ze zich thuis voelen. Dat willen we vanzelfsprekend ook voor de mensen die bij ons werken. We beschouwen ze dan ook als onze meest waardevolle asset. We geloven dat zij op persoonlijk niveau het meest bereiken als ze doen wat echt bij ze past. Daarom geven we ze de regie over hun eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. 

Hier kom je terecht in een optimistische omgeving, die tegelijkertijd de realiteit niet uit het oog verliest. Ons team bestaat uit een grote groep jonge, ambitieuze mensen die samen blijft zoeken naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen. 

Werk je bij JMG, dan krijg je het vertrouwen, de mogelijkheden en verantwoordelijkheden om met ons te bouwen aan ‘the next big thing’.

Waar zit JMG

We hebben een kantoor in zowel Amsterdam als Groningen. In Groningen zitten we midden in de binnenstad, vlakbij het station, in een modern pand dat ons als gegoten zit. Op steenworp afstand van de grootste winkelstraat en tussen de restaurantjes en barretjes. Maar ook in Amsterdam hebben we een prachtig pand, in Oud Zuid. Met onze eigen ‘Bar Boven’ een heerlijke dakterras en ook daar op loopafstand van het station. 

1 openstaande vacatures

Jobs & Media Group B.V., Amsterdam

Heb jij uitzonderlijke communicatie skills, een hoge gunfactor en een winnaarsmentaliteit? Krijg jij energie van de uitdaging om elke dag...

Onze locatie

Apollolaan 171, Amsterdam & groningen
Adres
Apollolaan 171
Amsterdam & groningen