INTERPULSE

Leiden

INTERPULSE
25 Employees

Wij vinden dat organisaties succesvoller kunnen zijn door de slimme inzet van technologie. Daarom leveren wij graag een betekenisvolle bijdrage op onze manier: met beide benen op de grond en gericht op een langdurige relatie met wederzijds respect. Vind jij dit ook belangrijk en wil...

Lees meer

1 openstaande vacatures

INTERPULSE
FULL STACK DEVELOPER

INTERPULSE

Leiden

INTERPULSE

Jouw rol: Je bent als Software Developer binnen een multidisciplinair scrumteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Front- e... Je bent als Software Developer binnen een multidisciplinair scrumteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Front- en/of Backend oplossi... Je bent als Software Developer binnen een multidisciplinair scrumteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Front- en/of Backend oplossingen. Je bouwt ... Je bent als Software Developer binnen een multidisciplinair scrumteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Front- en/of Backend oplossingen. Je bouwt en onderhoudt w... Je bent als Software Developer binnen een multidisciplinair scrumteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Front- en/of Backend oplossingen. Je bouwt en onderhoudt web -en mobiele applicaties en andere online toepassingen voor verschillende opdrachtgevers uit diver... Je bent als Software Developer binnen een multidisciplinair scrumteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Front- en/of Backend oplossingen. Je bouwt en onderhoudt web -en mobiele applicaties en andere online toepassingen voor verschillende opdrachtgevers uit diverse branches.Je levert naast het onderhouden en vernieuwen van de bestaande applicaties een bijdrage aan de ontwikkeling ...

Meer over INTERPULSE

Wij vinden dat organisaties succesvoller kunnen zijn door de slimme inzet van technologie. Daarom leveren wij graag een betekenisvolle bijdrage op onze manier: met beide benen op de grond en gericht op een langdurige relatie met wederzijds respect. Vind jij dit ook belangrijk en wil je meer weten over Interpulse? Lees dan verder!

Kantoor Interpulse.jpg

Over Interpulse

Interpulse is al ruim 22 jaar actief om mensen en organisaties vooruit te helpen. Hoe we dit aanpakken? Heel simpel: door technologie slim inzetten! Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn we gespecialiseerd in het succesvoller maken van onze klanten. Dit doen we door software te bedenken, ontwerpen en bouwen. We realiseren complexe online projecten waaronder apps, websites en online platformen die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten. We doen dit voor verschillende branches waardoor elk vraagstuk uniek is. Zo blijft ons werk altijd interessant en hoef je je geen dag te vervelen.

Daarnaast bestaat Interpulse uit een andere businessunit in proactief systeem- en netwerkbeheer, clouddiensten, back-up & security en goede support. Zo hebben onze klanten de zekerheid van continuïteit op ICT-gebied en kunnen we ze overal bij helpen. Want als de klant tevreden is, zijn wij dat ook!

Werken bij Interpulse.jpg

Werken bij Interpulse

Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht op ons prachtige kantoor met een open cultuur en hele gezellige collega’s met diverse achtergronden. We hebben hier een kantine met lekkere koffie en vers fruit, Playstation en een voetbaltafel. Genoeg om je mee te vermaken dus. Verder bieden wij je:

  • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een moderne ergonomische werkplek
  • Mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Regelmatig bedrijfsuitjes en jaarlijks de zomerse barbecues met team en partners
  • Werken met de nieuwste technieken aan projecten voor bekende klanten 
  • Regelmatig kennissessies en goede ondersteuning om je persoonlijk te ontwikkelen
  • Heb je andere wensen, dan kun je die kenbaar maken. We nemen jouw wensen serieus en kijken samen naar de mogelijkheden

Vacatures Interpulse.jpg

Waar zit Interpulse?

Ons kantoor is gevestigd aan de Boerhaavelaan 2 in Leiden. Dit is centraal gelegen en dicht bij station Leiden Centraal. Ideaal als je graag met het ov naar je werk reist! 

Interpulse.jpg