InnoTractor

InnoTractor

InnoTractor is een jong, maar ervaren IoT-bedrijf dat een passie heeft voor de nieuwste digitale technologie en daarmee zero waste wil genereren in de supply chain. ‘Implementatie van digitale technologie voor een betere wereld’ daar gaan ze bij InnoTractor voor – samen met klanten als Hopperpoint en CityBarge.

Lees meer

2 openstaande vacatures

InnoTractor
Product Owner IoT Devices

InnoTractor

Tilburg

InnoTractor

Jouw rol: Bij InnoTractor willen we “zero waste” faciliteren in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en lo... Bij InnoTractor willen we “zero waste” faciliteren in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tege... Bij InnoTractor willen we “zero waste” faciliteren in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de nieuw... Bij InnoTractor willen we “zero waste” faciliteren in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de nieuwste digitale te... Bij InnoTractor willen we “zero waste” faciliteren in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de nieuwste digitale technologieën toe te passen en op basis daarvan passende oplossingen te creëren. InnoTractor heeft e... Bij InnoTractor willen we “zero waste” faciliteren in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de nieuwste digitale technologieën toe te passen en op basis daarvan passende oplossingen te creëren. InnoTractor heeft een IoT device concept “Orbitz” wat onder andere resulteert in veelzijdige constrained IoT devices met in-house ontwi...

InnoTractor
Full Stack Developer

InnoTractor

Tilburg

InnoTractor

Jouw rol: Bij InnoTractor willen we zero waste generen in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke s... Bij InnoTractor willen we zero waste generen in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de ... Bij InnoTractor willen we zero waste generen in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de nieuwste digita... ... Bij InnoTractor willen we zero waste generen in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de nieuwste digitale technologieën te ontwikkelen en passende oplossingen te creëren. Als front end developer ga jij hiermee helpen... Bij InnoTractor willen we zero waste generen in de supply chain. We gaan verspilling binnen de productie en logistieke sector tegen door de nieuwste digitale technologieën te ontwikkelen en passende oplossingen te creëren. Als front end developer ga jij hiermee helpen! Jij bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van cloud software voor onze klanten en vervult een cruciale rol ...

Bedrijfsprofiel

Werken bij Innotractor.jpg

Over InnoTractor

InnoTractor wil verspilling binnen de productie- en logistieke branche minimaliseren om een zinvolle bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Samen met klanten gaan ze deze uitdaging aan. Vanuit de business behoefte en het probleem of uitdaging van het bedrijf, maken ze een vertaalslag naar technologie. Ze creëren passende oplossingen die gedurende de gehele levenscyclus ondersteuning bieden.

Innotractor.jpg

Werken bij InnoTractor

Bij InnoTractor vinden ze je persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Er is veel tijd en aandacht voor jouw groei zowel op technisch als persoonlijk vlak. Ze streven naar diversiteit en inclusiviteit binnen het bedrijf en vinden plezier, respect en openheid belangrijke waarden.

Je kunt o.a. rekenen op:

  • Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen
  • Mogelijkheid om een deel van de tijd thuis te werken
  • Prettige werksfeer op een duurzaam kantoor in Tilburg
  • Uiteenlopende opdrachtgevers: van grote bedrijven tot start-ups
  • Tafeltennissen, tafelvoetballen en borrelen met collega’s

Teamfoto InnoTractor.jpg

Waar zit InnoTractor?

Het kantoor is gevestigd aan de Tivolistraat 50-52 in Tilburg (ongeveer 13 minuten lopen vanaf Station Tilburg).

Innotractor werknemers.jpg