''InAudit is de afgelopen jaren snel gegroeid. Ze beschikken inmiddels over een fraaie portefeuille met alleen maar leuke klanten, gespecialiseerd op verzekeraars. Ook groeit het bedrijf steeds verder op het gebied van risk management en Solvency II Reporting.''


breaker


Over InAudit

InAudit is een gepassioneerde, deskundige dienstverlener op het gebied van interne audit, finance, risk management en reporting voor kleine en middelgrote verzekeraars over het hele land. Het bedrijf is dus snel gegroeid en daarbij hebben ze mensen om zich heen verzameld die een toevoeging zijn voor hun klanten. InAudit is constant gefocust op verbetering, wil het bedrijf zich blijven ontwikkelen en haar werkwijze naar een hoger niveau tillen. Eén van de manieren om zichzelf te blijven verbeteren is het feedbackformulier dat het bedrijf naar iedere klant stuurt. De verzamelde feedback kan door ieder bedrijf worden opgevraagd.

breaker


Werken bij InAudit

Ben jij energiek, geïnteresseerd en leergierig, ben je professioneel en kritisch en bovendien een leuke collega om mee te werken? Dan pas je vast goed in het team. Oké, de minder leuke kant: de klanten zitten verspreid door het land, dus je moet wel bereid zijn om in een leuke lease-auto te rijden en zo nu en dan thuis te werken. Want de klant is koning! 

Ben jij het werken bij een big four organisatie zat (RA/RO/RE-profiel) of ben je op zoek naar een afwisselende functie waarbij je niet op jonge leeftijd al vast roest op één plek (HEAO profiel) dan heeft inAudit wellicht interessante functies voor je.

klanten
breaker


Waar zit InAudit?

InAudit haar kantoor ligt in het prachtige landhuis in Leuvenheim. Maar je gaat meer tijd spenderen bij je klanten of thuis dan op het kantoor.

Locatie

          

2 openstaande vacatures

InAudit, Leuvenheim
Ben jij klaar met je HBO en ben jij op zoek naar een eerste (passende) baan in de interne Audit?
InAudit, Leuvenheim
Ben jij klaar met je HBO en ben jij op zoek naar een eerste (passende) baan?

Onze locatie

Spankerenseweg 16, Leuvenheim
Adres
Spankerenseweg 16
Leuvenheim