ICT Jobhouse

Almere

ICT Jobhouse

“Intelligentie zonder ambities is als een vogel zonder vleugels”, dat zeggen ze vaak bij ICTJobhouse. Het bedrijf dat een goede verbinding zoekt tussen opdrachtgevers en IT-experts. Wil jij ook jouw kennis en ambitie voor de ICT inzetten in je werk? Ga dan aan de slag bij dit bedrijf! Meer weten? Lees dan verder. 

Lees meer

2 openstaande vacatures

Jouw rol: Als fullstack developer ga je aan de slag bij klanten van ICTJobhouse als front-end, back-end developer of een combinati... Als fullstack developer ga je aan de slag bij klanten van ICTJobhouse als front-end, back-end developer of een combinatie daarvan.Samen met ... Als fullstack developer ga je aan de slag bij klanten van ICTJobhouse als front-end, back-end developer of een combinatie daarvan.Samen met business colleg... Als fullstack developer ga je aan de slag bij klanten van ICTJobhouse als front-end, back-end developer of een combinatie daarvan.Samen met business collega’s, UX desig... Als fullstack developer ga je aan de slag bij klanten van ICTJobhouse als front-end, back-end developer of een combinatie daarvan.Samen met business collega’s, UX designers, visual designers en product owners, bouw je aan next generation applicaties. Je maakt hierbij ... Als fullstack developer ga je aan de slag bij klanten van ICTJobhouse als front-end, back-end developer of een combinatie daarvan.Samen met business collega’s, UX designers, visual designers en product owners, bouw je aan next generation applicaties. Je maakt hierbij gebruik van (test) automation, continuous delivery (CI/CD), deployment tools en pipelines. Je bouwt en/of onderhoud app...

ICT Jobhouse
Senior Java Developer

ICT Jobhouse

Almere

ICT Jobhouse

Jouw rol: 5+ jaar werkervaring als Java Developer;Minimaal 5 jaar recente werkervaring met HTML/CSSm Java, Java EE (6/7), Webservi... 5+ jaar werkervaring als Java Developer;Minimaal 5 jaar recente werkervaring met HTML/CSSm Java, Java EE (6/7), Webservices, REST, XML, Java... 5+ jaar werkervaring als Java Developer;Minimaal 5 jaar recente werkervaring met HTML/CSSm Java, Java EE (6/7), Webservices, REST, XML, Javascript, Spring ... 5+ jaar werkervaring als Java Developer;Minimaal 5 jaar recente werkervaring met HTML/CSSm Java, Java EE (6/7), Webservices, REST, XML, Javascript, Spring Framework (Spri... 5+ jaar werkervaring als Java Developer;Minimaal 5 jaar recente werkervaring met HTML/CSSm Java, Java EE (6/7), Webservices, REST, XML, Javascript, Spring Framework (Spring boot, Spring Cloud, Spring Security) Maven en Continuous Delivery/ Continuous Integration;Ervarin... 5+ jaar werkervaring als Java Developer;Minimaal 5 jaar recente werkervaring met HTML/CSSm Java, Java EE (6/7), Webservices, REST, XML, Javascript, Spring Framework (Spring boot, Spring Cloud, Spring Security) Maven en Continuous Delivery/ Continuous Integration;Ervaring met Ervaring met GIT, Jira, Confluence, Jenkins, Webcontainers (Tomcat/ Weblogic/ Jboss/ Wildfly/ Glassfish/ WebSphere...

Bedrijfsprofiel

Over ICTJobhouse

ICTJobhouse is de verbindende factor tussen vraag en aanbod van ICT-professionals. Zij zorgen ervoor dat de juiste match gevonden wordt tussen opdrachtgevers en het topteam van ICTJobhouse. Iedereen binnen het bedrijf heeft een voorliefde voor het ICT-vak. Er zijn mensen te vinden die zich bezighouden met software development, business intelligence, ontwikkeling van datawarehouse en meer. Al ruim 30 jaar brengt het bedrijf hun kennis en ervaring op het gebied van ICT in praktijk. Daarom weten ze als geen ander hoe je je goed kunt onderscheiden binnen de IT-branche. 

Het bedrijf werkt aan verschillende projecten, zoals migratie en het ontwikkelen van nieuwe systemen. Dit doen ze voor diverse opdrachtgevers. Een aantal zijn DAS, DICTU, Movares, Rotaform en Gemeente Amsterdam. Als het bedrijf een nieuwe klant heeft, dan verdiepen ze zich eerst goed in deze organisatie. Want elke bedrijfscultuur is anders en niet iedereen past overal bij. Vervolgens kijken ze welke ICTJobhouse-toppers het beste passen bij het project en opdrachtgever. 

Werken bij ICTJobhouse

Als je je eerste kennismakingsgesprek met het bedrijf hebt, zul je het al merken: ICTJobhouse is een veilige thuishaven. Elke medewerker telt mee en is een échte professional. Iedereen wordt geaccepteerd en gerespecteerd in zijn professie. Je krijgt in het bedrijf volop ruimte om dingen te ondernemen en veel verantwoordelijkheid in het behalen van (gezamenlijke) doelstellingen. Inzet wordt echt beloond bij ICTJobhouse. Binnen het bedrijf zijn er korte lijnen, waardoor je snel zaken kunt regelen met elkaar. Ditzelfde geldt voor het contact met opdrachtgevers. 

Bij ICTJobhouse is een goede werk-privébalans erg belangrijk. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarde, zoals: 

  • 25 vakantiedagen
  • vakantietoeslag
  • een laptop van de zaak, indien dit nodig is voor een opdracht
  • opleidingsmogelijkheden 
  • prestatiebeloning
  • een goede pensioenregeling
  • de mogelijkheid om te kiezen tussen een NS-businesscard, km-vergoeding, auto van de zaak of een andere mobiliteitsvergoeding

Waar zit ICTJobhouse

Het bedrijf is gevestigd in Almere.