ICATT interactive media

Amsterdam

ICATT interactive media

ICATT interactive media is een full service internetbureau dat doordachte digitale antwoorden geeft op menselijke vragen. Dit doen ze met digitaal maatwerk en kant-en-klare producten. Samen onderzoeken ze hoe de dienstverlening en werkwijze van een organisatie verbeterd kan worden. Altijd in transparante projecten, robuust én AVG-proof!

Lees meer

2 openstaande vacatures

ICATT interactive media
Front-end Developer

ICATT interactive media

Amsterdam

ICATT interactive media

Jouw rol: Als front-end developer ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt nauw samen met product owners, designers en back-en... Als front-end developer ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt nauw samen met product owners, designers en back-end ontwikkelaars. Je ... Als front-end developer ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt nauw samen met product owners, designers en back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede... Als front-end developer ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt nauw samen met product owners, designers en back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede, gebruiksvrien... Als front-end developer ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt nauw samen met product owners, designers en back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede, gebruiksvriendelijke en onderhoudbare front-end-code die optimaal werkt op mobiel en desktop, aan stand-alone maa... Als front-end developer ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt nauw samen met product owners, designers en back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede, gebruiksvriendelijke en onderhoudbare front-end-code die optimaal werkt op mobiel en desktop, aan stand-alone maatwerk-applicaties en aan (headless) CMS-gebaseerde oplossingen. Wij omarmen open source en geloven dat we samen (met lev...

ICATT interactive media
Back-end Developer

ICATT interactive media

Amsterdam

ICATT interactive media

Jouw rol: Als back-end developer ben je onderdeel van een scrum-team. Je werkt nauw samen met product owners, UX’ers, testers en... Als back-end developer ben je onderdeel van een scrum-team. Je werkt nauw samen met product owners, UX’ers, testers en andere back-end ont... Als back-end developer ben je onderdeel van een scrum-team. Je werkt nauw samen met product owners, UX’ers, testers en andere back-end ontwikkelaars. Je ... Als back-end developer ben je onderdeel van een scrum-team. Je werkt nauw samen met product owners, UX’ers, testers en andere back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede... Als back-end developer ben je onderdeel van een scrum-team. Je werkt nauw samen met product owners, UX’ers, testers en andere back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede, gebruiksvriendelijke en onderhoudbare back-end code, die veilig en gebruiksvriendelijk is. Je werk... Als back-end developer ben je onderdeel van een scrum-team. Je werkt nauw samen met product owners, UX’ers, testers en andere back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede, gebruiksvriendelijke en onderhoudbare back-end code, die veilig en gebruiksvriendelijk is. Je werkt aan stand alone maatwerkapplicaties en aan (headless) CMS-gebaseerde oplossingen....

Bedrijfsprofiel

Werken bij ICATT.jpg

Over ICATT 

ICATT bestaat al meer dan 25 jaar, en is nog steeds actueel en vernieuwend in de markt. Ze maken ‘digitaal mensenwerk’ met een begrijpelijke online dienstverlening voor de burgers, klanten of cliënten van organisaties. Dit zijn uiteenlopende organisaties van maatschappelijk belang, zoals gemeenten, provincies, goede doelen of zorginstellingen. Hoe complex een vraag ook is, samen met hun opdrachtgevers vinden ze passende digitale oplossingen die het leven een stuk eenvoudiger en prettiger maken. Zowel voor de mensen buiten als binnen de organisatie. 

ICATT Interactive Media.jpg

Werken bij ICATT

Het team van ICATT bestaat uit digitale ‘vakidioten’ – ontwikkelaars, onderzoekers, puzzelaars en bouwers. De medewerkers zijn echte doorzetters en doorvragers die eigenwijs zijn in hun werk, betrokken en ook perfectionistisch. Met een berg aan ervaring en een gezonde dosis nieuwsgierigheid gaan zij te werk. 

Als medewerker bij ICATT kun je o.a. rekenen op:

  • Goed salaris, passend bij je skills
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Mogelijkheid om hybride te werken
  • Laptop van de zaak 
  • Telefoonvergoeding
  • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied

Team ICATT.jpg

Waar zit ICATT?

ICATT is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal 120-126. Ze zijn gevestigd in een prachtig historisch gebouw dat makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer (verschillende bus- en tramhaltes zijn in de buurt).

Vacatures bij ICATT.jpg