HWS verhuur

Noordwijk

HWS verhuur

HWS Verhuur is al bijna 50 jaar dé specialist in de verhuur van verreikers, heftrucks en hoogwerkers. Wil je meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees dan snel verder. 

Hoogwerkers HWS Verhuur.jpg

Over HWS Verhuur

De geschiedenis van HWS Verhuur gaat terug naar 1972. Toen werd in Leiden het bedrijf HoogWerkerSpecialist opgericht. Het was toendertijd alleen gericht op de verkoop van gebruikte ladderwagens en hoogwerkers voor op vrachtwagenchassis. Eind jaren 70 ontwikkelde de markt voor het verhuren van hoogwerkers zich snel, waardoor het bedrijf ook hiermee startte. Dit waren toen nog maar een stuk of 30 hoogwerkers. In de loop der jaren groeide hun verhuurservice door. Inmiddels heeft HWS Verhuur meer dan 1.400 hoogwerkers in diverse categorieën beschikbaar. Ze hebben het grootste aantal hybride hoogwerkers van Nederland. Met al deze machines helpen ze klanten als hoveniers, schilders, gevelwerkers, installatiebedrijven, glazenwassers en meer. Daarnaast biedt HWS Verhuur - via dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen - verschillende opleidingen en trainingen aan. Bij Eurosupply is het ook mogelijk om hoogwerkers aan te kopen. Daarnaast bieden zij onderdelen en onderhoudscontracten aan. 

Het bedrijf blijft groeien en zoeken naar andere veilige en duurzame mogelijkheden voor werkzaamheden die op hoogte plaatsvinden. Hun visie is om samen met leveranciers continu de nieuwste ontwikkelingen te blijven volgen en te investeren in de verhuurservice. Daarom is hun bedrijfsslogan hierop afgestemd: “De hoogwerkers van de toekomst… vandaag geleverd”.   

Teamuitje HWS Verhuur.jpg

Werken bij HWS Verhuur

Het team van HWS Verhuur werkt altijd efficiënt en doelgericht. Alle medewerkers helpen huurders graag door deskundig advies op maat te geven over alle soorten werkzaamheden die op hoogte worden uitgevoerd. Daarbij staan veiligheid, duurzaamheid en persoonlijk contact voorop. Bij HWS Verhuur weten ze dat de medewerkers het bedrijf maken. Daarom streven ze samen naar dezelfde doelen, die in lijn liggen met hun passie voor het vak. Daarnaast biedt het bedrijf goede arbeidsvoorwaarde en diverse opleidingsmogelijkheden aan. 

Team HWS Verhuur.jpg

Waar zit HWS Verhuur?

HWS Verhuur heeft meerdere vestigingen in Nederland. Ze zitten in Amsterdam, Moerdijk, Nunspeet en Noordwijk. Hierdoor kunnen ze door het hele land hun services voor allerlei verhuurprojecten aanbieden. 

Pand HWS Verhuur.jpg

2 openstaande vacatures

HWS verhuur, Noordwijk
  • Gebruiksklaar maken van hoogwerkers voor uitlevering aan de verhuurklant
  • Uitvoeren van onderhoud, keuringen en reparaties aan hoogwerkers


HWS verhuur, Noordwijk
  • Gebruiksklaar maken van hoogwerkers voor de verhuurvloot
  • Uitvoeren van onderhoud, keuringen en reparaties aan hoogwerkers


Onze locatie

De Hooge Krocht 106 , Noordwijk
Adres
De Hooge Krocht 106
Noordwijk