HJ Media groep

HJ Media groep
18 Employees

HJ Media Groep is een innovatief en gezellig communicatiebureau waar creatie en data samenkomen. Ze werken met een topteam van professionals, geavanceerde technologieën, analyses en de beste middelen om klantspecifiek te communiceren. Meer weten over HJ Media Groep en wat ze jou kunnen bieden? Lees hieronder verder!

Lees meer

1 openstaande vacatures

HJ Media groep
Full-stack developer

HJ Media groep

Ridderkerk

HJ Media groep

Jouw rol: Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, technisch onderlegd en flexibel. De markt is voortdurend in beweging en... Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, technisch onderlegd en flexibel. De markt is voortdurend in beweging en jij zorgt dat je al... Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, technisch onderlegd en flexibel. De markt is voortdurend in beweging en jij zorgt dat je altijd op de hoog... Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, technisch onderlegd en flexibel. De markt is voortdurend in beweging en jij zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de ... Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, technisch onderlegd en flexibel. De markt is voortdurend in beweging en jij zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen om daarop in te kunnen spelen. Je bent fulltime beschikbaar.... Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, technisch onderlegd en flexibel. De markt is voortdurend in beweging en jij zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen om daarop in te kunnen spelen. Je bent fulltime beschikbaar....

Bedrijfsprofiel

Werknemer HJ Media Groep.jpg

Over HJ Media Groep

Bij HJ Media Groep begrijpen ze dat niet elk bedrijf precies hetzelfde is, en daarom zoeken ze naar creatieve en innovatieve oplossingen die het beste passen bij het bedrijf van de klant. Ze zijn ervan overtuigd dat alle media-uitingen met elkaar verbonden moeten zijn. Vanuit een strategisch marketingplan - dat gedreven is door data - kunnen ze vervolgens verschillende communicatiemiddelen inzetten. De professionals van HJ Media Groep vertalen daarbij de boodschap naar een unieke, persoonlijke en geprofileerde communicatie. Door hun crossmediale benadering ontstaat er een verrassende campagne. Dit kan zowel print als online zijn.

HJ Media Groep is een servicegericht bedrijf met een blik gericht op de toekomst. Ze zijn continu aan het innoveren en het beste uit zichzelf aan het halen, zodat ze blijven groeien en een uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast staan ze voor een persoonlijke aanpak met een professionele boodschap. Samen met hun klanten gaan ze altijd voor het allerbeste resultaat!

Project HJ Media Groep.jpg

Werken bij HJ Media Groep

Als je bij HJ Media Groep gaat werken, dan kom je in een ambitieuze organisatie terecht met ongeveer 20 medewerkers. Binnen het bedrijf staan service en flexibiliteit hoog in het vaandel. Samen met je collega’s ga je de mooiste campagnes ontwikkelen voor klanten. Campagnes die echt impact maken en bij mensen blijven hangen.

Daarnaast bieden ze jou onder andere het volgende aan:

  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
  • Pensioenregeling
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen - persoonlijke ontwikkeling vinden ze erg belangrijk
  • Een jong en enthousiast team en de liefste kantoorhond genaamd Baloe

Kantoorhond HJ Media Groep.jpg

Waar zit HJ Media Groep?

Het kantoor van HJ Media Groep is gevestigd in Ridderkerk. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt van het kantoor. Ideaal dus als je met het openbaar vervoer naar je werk reist.