Het Nieuwe Web

Ede

Het Nieuwe Web

Het Nieuwe Web is een fullservice internetbureau. Vanaf twee locaties (Ede en Hendrik-Ido-Ambacht) bieden ze internetdiensten aan. Het Nieuwe Web richt zich op: het bouwen van websites en webshops, het uitvoeren van online marketing, bouwen van applicaties en het ontwikkelen van een inspirerende huisstijl.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Banner

Over Het Nieuwe Web

Het Nieuwe Web staat voor veilige, slimme softwareoplossingen waarbij de gebruiker centraal staat. Alleen bewezen kwaliteit is goed genoeg en klaar voor jouw toekomst.

Het bedrijf is ontstaan door een samenvoeging van The Network Investors en Yoloo Mediagroep. Hiermee bundelen de twee bedrijven de krachten om nog meer een totaalpakket aan de klant te kunnen bieden. Enerzijds de Internet marketing kant van de Network investors en anderzijds de ontwerp en technische kant van Yoloo Mediagroep.

Het Nieuwe Web draait dan ook op drie belangrijke pijlers. De marketing pijler waarmee Het Nieuwe Web klanten advies kan geven op zowel bedrijfskundig als internet strategisch gebied. Daarnaast is er een ontwerp pijler die zorgt voor ontwerpen van huisstijlen en website ontwerpen. Tenslotte bestaat de applicatie pijler. Deze pijler verzorgt het technische gedeelte van de producten. Het Nieuwe Web biedt dus een totaalpakket aan klanten.

Alle aspecten van bijvoorbeeld een website kunnen optimaal worden ingezet. Hiermee is Het Nieuwe Web een unieke speler in de markt en spreken ze een breed marksegment aan.

Werken bij Het Nieuwe Web

Het Nieuwe Web streeft een aantal waarden na die de drijvende kracht vormen achter Het Nieuwe Web en haar medewerkers. Deze waarden zijn: Kennis van zaken, jong, enthousiast, mensgericht, snelheid, servicegericht, transparant en scherpe tarieven. Van Het Nieuwe Web kun je een prettige werkomgeving verwachten. Persoonlijke ontwikkeling vinden ze belangrijk en daar is dan ook ruimte voor. Verder kun je ook de volgende dingen van hun verwachten:

  • Zo nu en dan een gezellig uitje;
  • Op vrijdag een Lekkere (gezonde of vette) lunch;
  • Een goede oudedagsvoorziening;
  • Er staat een gloednieuwe Macbook op je te wachten;
  • Een maandelijkse donatie op een bankrekening naar keuze;
  • Onze sfeer.

We vinden het belangrijk om plezier te hebben met elkaar. Zo nu en dan gaan ze er dan ook een middag op uit. We zijn een platte organisatie, met innovatie als DNA. Iedereen denkt en werkt mee om het beste aan hun klanten te bieden.

klanten

Waar zit Het Nieuwe Web?

Het mooie kantoor van Het Nieuwe Web ligt in Ede aan de A12. Ook is het kantoor makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte is 5 minuten lopen.