Bedrijfsprofiel

Heinenoord Assuradeuren

Heinenoord Assuradeuren is dé schakel tussen assurantiekantoren en verzekeringsmaatschappijen. Als volmachtbedrijf bieden zij verzekeringen aan van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast verzorgen zij back- en midoffice activiteiten voor assurantiekantoren. De in eigen beheer ontwikkelde applicatie speelt een belangrijke rol binnen hun onderneming. De applicatie wordt voor meerdere doeleinden gebruikt door assurantiekantoren in heel Nederland.

Over Heinenoord Assuradeuren

Heinenoord Assuradeuren is een volmachtbedrijf met volmachten van 20 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Als gevolmachtigde hebben ze de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder hun eigen merk te verkopen. Voor de relatie levert dit veel voordelen op. Door de perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen zij de relatie een snelle polisafgifte bieden. Hun eigen schadeafdeling draagt zorg voor een snelle en deskundige afwikkeling van schades. Alles wordt direct binnen het bedrijf geregeld.

Bij Heinenoord Assuradeuren vindt de klant speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij hun volmachtbedrijf te verkrijgen zijn. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van alle uitgebreide mogelijkheden van hun volmachtmaatschappijen.

Werken bij Heinenoord Assuradeuren 

Heinenoord is een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk worden gecombineerd met klantvriendelijkheid en professionaliteit. Medewerkers worden aangestuurd op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van hun tussenpersonen en hun eindklanten en hun onderneming op lange termijn.

De medewerkers van Heinenoord Assuradeuren worden beloond op basis van een vast, marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Heinenoord behoort als volmachtbedrijf tot de zogenaamde service providers en kent in de aangesloten tussenpersonen haar klanten, maar contact met de consument hoort ook zeker tot de taken van hun medewerkers.

Een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk wordt gecombineerd met klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Ben jij de persoon die hun bedrijf komt versterken om samen het bedrijf naar een hoger niveau te brengen? Bekijk dan de vacatures.

Waar zit Heinenoord Assuradeuren?

Het kantoor van Heinenoord Assuradeuren zit in Heinenoord. Via de A29 is het kantoor gemakkelijk te bereiken. Vlakbij het kantoor is een bushalte, dus reizen met het openbaar vervoer is ook een goede optie.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.