Grip op finance

Amsterdam

Grip op finance

Grip op finance is een team van finance professionals die met interim opdrachten blijvende impact maken op bedrijven en de samenleving. Bij Grip zijn ze in staat om iedere finance functie vanaf hbo-niveau tijdelijk in te vullen. Hierbij staan het aandragen van kwalitatieve financials en het tijdig invullen voorop. Als medewerker ben je in dienst bij Grip en wordt er samen met jou gezocht naar de beste match.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Grip op finance
Financieel Consultant/ Controller

Grip op finance

Hoofddorp

Grip op finance

Jouw rol: Als Financieel consultant ben je in vaste dienst en word je op opdrachten ingezet bij verschillende opdrachtgevers in de... Als Financieel consultant ben je in vaste dienst en word je op opdrachten ingezet bij verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam - U... Als Financieel consultant ben je in vaste dienst en word je op opdrachten ingezet bij verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam - Utrecht - Den Ha... Als Financieel consultant ben je in vaste dienst en word je op opdrachten ingezet bij verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam - Utrecht - Den Haag. De opdracht... Als Financieel consultant ben je in vaste dienst en word je op opdrachten ingezet bij verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam - Utrecht - Den Haag. De opdrachten duren gemiddeld 6 tot 9 maanden. Tijdens deze opdrachten sta je er niet alleen voor. Onder begele... Als Financieel consultant ben je in vaste dienst en word je op opdrachten ingezet bij verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam - Utrecht - Den Haag. De opdrachten duren gemiddeld 6 tot 9 maanden. Tijdens deze opdrachten sta je er niet alleen voor. Onder begeleiding van je coach, ga je aan de slag bij gerenommeerde organisaties. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals:Zorgdragen...

Bedrijfsprofiel

Finance professionals.png

Over Grip op finance

Grip op finance is gespecialiseerd in interim- en projectmanagement. Ze leveren gekwalificeerde en gemotiveerde professionals met gedegen kennis van financiën en control. De aanpak van Grip is hands-on en met gevoel voor wat mensen interesseert en motiveert. Deze aanpak is essentieel in een veranderende omgeving. Ze ondersteunen bij tal van (veranderings)projecten. Daarnaast zorgen de medewerkers voor tijdelijke versterking van finance teams bij bijvoorbeeld onvoorzien werk of zwangerschapsverlof.

Team Grip op finance.png

Wat je bijvoorbeeld kan doen bij Grip?

  • Interim Business Analyst bij Viatris: het maken van analyses en geven van inzichten
  • Accounting Specialist bij Pathé: een mix van doen en verbeteren
  • P2P optimalisatie bij Action: zorgen dat extreme groei beheersbaar blijft
  • Optimalisatie van rapportages bij Fugro: minder informatie delen en toch meer impact maken

Werken bij Grip op finance.png

Werken bij Grip op finance

Jouw tijd is waardevol. Je hebt ideeën over wat je wil doen en wat je wil leren om daar te komen. Het liefst met gezellige collega’s erbij. Dan zit je helemaal goed bij Grip op finance. Hier vind je een perfecte mix van uitdagende opdrachten die bij jou passen, focus op ontwikkeling, ondersteuning van collega’s, kennisdeling en fantastische borrels en evenementen (denk aan een lang weekend weg met elkaar).

Banen bij Grip op finance.png

Waar zit Grip op finance?

Het kantoor in Hoofddorp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het adres is Capellalaan 133.

Vacatures bij Grip op finance.png