FW4

Leuven

FW4

FW4 is een uniek digitaal bureau in België dat gespecialiseerd is in toffe apps en moderne websites. Ze weten dat een app of website meer is dan een digitaal visitekaartje, en wat de valkuilen en kansen zijn van het web. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees dan snel verder!

Lees meer

1 openstaande vacatures

Jouw rol: Je kan proactief bugs uitroeien en vreemde edge-cases voorspellen.Je bent niet vies van commits, branches, of andere Git... Je kan proactief bugs uitroeien en vreemde edge-cases voorspellen.Je bent niet vies van commits, branches, of andere Git terminologie.Kan je... Je kan proactief bugs uitroeien en vreemde edge-cases voorspellen.Je bent niet vies van commits, branches, of andere Git terminologie.Kan je overweg met Sk... Je kan proactief bugs uitroeien en vreemde edge-cases voorspellen.Je bent niet vies van commits, branches, of andere Git terminologie.Kan je overweg met Sketch of Figma? ... Je kan proactief bugs uitroeien en vreemde edge-cases voorspellen.Je bent niet vies van commits, branches, of andere Git terminologie.Kan je overweg met Sketch of Figma? Laat de SVG‘s maar komen!Leergierigheid! Studie, experimentjes en kruisbestuiving moedigen we aan.... Je kan proactief bugs uitroeien en vreemde edge-cases voorspellen.Je bent niet vies van commits, branches, of andere Git terminologie.Kan je overweg met Sketch of Figma? Laat de SVG‘s maar komen!Leergierigheid! Studie, experimentjes en kruisbestuiving moedigen we aan.Een oog voor kwaliteit en usability, want mooie resultaten zijn ons ding.Je vertrouwt jouw eigen ervaring en objective m...

Bedrijfsprofiel

Banen FW4.jpg

Over FW4

FW4 heeft al meer dan 400 projecten succesvol afgerond die verschillend zijn van aard en formaat. Hierdoor hebben ze ruime kennis en ervaring opgedaan en weten ze hoe ze een mooie opdracht kunnen afronden binnen het vooropgestelde budget en oplevertermijn. De uitstraling van een bedrijf en het gebruiksgemak van producten worden in de markt van vandaag kritischer bekeken dan ooit, dat weten ze bij FW4 maar al te goed. Daarom creëren hun designers sterke layouts en perfectioneren ze het uiterlijk van elk project tot in de puntjes. Bovendien kijken ze - dankzij hun uitgebreide ervaring in branding - met een scherp oog naar opmerkelijke bedrijfsidentiteiten en weten ze deze perfect uit te werken. FW4’s aanpak blijkt altijd goed te werken, want hun werk wordt door de overgrote meerderheid positief onthaald, met lovende woorden van een groeiende groep tevreden klanten en partners als gevolg.

Vacatures FW4.jpg

Werken bij FW4

Als je bij dit bedrijf gaat werken, dan kom je terecht in een hecht team bestaande uit ervaren vrienden die met de ‘weblepel’ zijn opgegroeid en dagelijks vanuit het FW4 kantoor werken aan mooie projecten, bijvoorbeeld websites voor vastgoedkantoren.

Waar kun je nog meer op rekenen als je hier gaat werken?

  • Een uitstekend salaris en mooie arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling en reiskostenvergoeding
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • Laptop van de zaak, telefoonabonnement en maaltijdcheques
  • Drinken en snacks on the house

Werk FW4.jpg

Waar zit FW4?

Het kantoor van FW4 is gevestigd aan de Naamsesteenweg 232 in Heverlee.

Wil jij ook werken bij FW4? Bekijk nu de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Werken bij FW4.jpg