Bedrijfsprofiel

Flinders

Flinders is een winkel waar je prachtige design meubels en verlichting ontdekt die passen bij jouw interieur. Ze hebben betaalbaar design: van woonaccessoires en lampen tot en met salontafels en eetkamerstoelen. Ze hebben ook een mooie collectie behang en vloerkleden. Het is hun ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen ze door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden.

Over Flinders

Flinders heeft een woonwinkel in Zaandam, een webshop, een adviesmodule en twee Flinders Cafés in Hilversum en Groningen. Maar ze hebben nog veel meer te bieden!

  • Flinders Winkel Zaandam: In de showroom van 500m2 kun je een groot aantal designproducten bekijken, testen en direct aanschaffen. Ook kun je hier online shoppen via de app en beschikbare tablets.
  • Webshop: Een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste designproduct vindt dat past bij jouw smaak en budget. Ze zijn actief in Nederland, België, Duitsland en China. 
  • Flinders Magazijn: Flinders heeft een state-of-the-art magazijn van 6.000 m2 met zonder twijfel de grootste voorraad meubels, designlampen en woonaccessoires van Nederland én België.
  • Flinders Cafés: Hier ligt de nadruk op gezond en lekker eten. Het gehele interieur is van Flinders en tevens te koop via tablets. Ze hebben een Flinders Café in Groningen en Hilversum.
  • Flinders App: Een gebruiksvriendelijke app voor iPad, iPhone en Apple watch waarmee je altijd en overal inspiratie op kunt doen en de mooiste designproducten direct kunt aanschaffen. De app is ook beschikbaar voor Android. 
  • Online platformen: Flinders producten zijn verkrijgbaar via de belangrijkste online platformen: Bol, Bijenkorf, Amazon en Tmall (China).
  • Flinders klantadvies: Flinders is zeven dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar voor advies en ondersteuning bij online aankopen.
  • Flinders advies aan huis: Interieuradviseurs komen bij de mensen thuis voor advies op maat.

Werken bij Flinders

Flinders hoort bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 alweer actief in de woonbranche. Van eetkamerstoelen tot banken en van hanglampen tot salontafels. Zowel online als offline. Uitgebreid naar België en Duitsland. Flinders cafés in Hilversum en Groningen. Niet onbelangrijk: door de jaren heen uitgegroeid tot een team van ongeveer negentig enthousiaste, ervaren en ambitieuze professionals. Ieder met een passie voor design. Elke medewerker deelt dat ene belangrijke doel: de klant elke dag weer blij maken in de woonwinkel of via telefoon, e-mail of chat. Dit doen ze door klanten te helpen, adviseren en informeren. En dat op de manier die bij hen past. Zo draagt eenieder intern en extern zijn of haar steentje bij aan de kernwaarden van Flinders.

Waar zit Flinders?

Het kantoor van Flinders is te vinden aan de kade van Zaandam. Met bushaltes om de hoek, is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.