Financial Boardroom Amsterdam

Amsterdam

Financial Boardroom Amsterdam
27 Medewerkers

Welkom bij Financial Boardroom Amsterdam! Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor met een nieuwe stijl. Wij faciliteren vermogende families en (inter)nationale ondernemingen met een fysieke én digitale boardroom. Daar bieden wij oplossingsgerichte adviezen in alle voorkomende situaties — op basis van real-time cijfers en accurate kennis. Het resultaat: oplossingen op maat voor elke cliënt.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

FBA.png

Over Financial Boardroom Amsterdam

Onze lat ligt net bóven hoogwaardig fiscaal advies. Maar toch willen we meer zijn dan dat. Want hoe groter de uitdaging en hoe complexer de verbanden, hoe interessanter het wordt. Dus daar waar zaken door privé heenlopen adviseren we het liefst. Daarom willen wij weten wie de cliënt is en wat hem drijft, want om vermogen, reputatie en alles wat je lief is te beschermen heb je transparantie en vertrouwen nodig. En eerlijke antwoorden, op de juiste vragen. Natuurlijk, kennis maakt kwaliteit, maar mensenkennis maakt hét verschil!

Wij geven onze klanten voortdurend fiscaal advies en zorgen ervoor dat zij compliant blijven. Alle klanten krijgen een eigen team van experts om zich heen. Mensen die naast hen staan en hun situatie, mogelijkheden en zorgen begrijpen. Onze hoogwaardige dienstverlening, digitale vooruitstrevendheid, brede en diepgaande fiscale kennis en groot netwerk zorgen ervoor dat klanten keer op keer terugkomen bij Financial Boardroom.

Kantoor FBA.png

Werken bij Financial Boardroom Amsterdam

Een groot deel van je werkplezier hangt vast aan je collega’s. Wij zijn trots op de enthousiaste, positieve en authentieke club mensen om ons heen. Iedereen is gemotiveerd om het beste resultaat naar boven te halen voor de cliënt. Dit betekent dan ook dat voor iedere cliënt de beste mensen in de boardroom plaatsnemen. Voor accountancy en belastingadvies is deze expertise vaak in huis aanwezig. En als dit niet het geval is, dan zetten we specialisten uit ons eigen netwerk of dat van de cliënt in. Wij geloven in de kracht van kennisdeling en stimuleren alle medewerkers om te blijven groeien in het vak. Niet alleen voor je eigen ambitie en werkplezier, maar ook omdat ontwikkeling cruciaal is om expert te worden én te blijven.

Naast de mogelijkheden die wij elke medewerker bieden om sturing te geven aan zijn of haar eigen carrière, bieden wij ook mooie arbeidsvoorwaarden aan:

  • Winstdeling (ieder kwartaal)
  • Additionele vrije dagen bovenop je reguliere vakantiedagen
  • Sabbaticalregeling: je kunt iedere drie jaar 2 maanden op reis gaan
  • Hybride werkmogelijkheden: bijvoorbeeld op ons kantoor in Amsterdam-Zuid, thuis, in het Vondelpark óf het buitenland
  • Leuke informele borrels of andere gezamenlijke activiteiten. Ook ons Social Event Team verrast ons regelmatig met gezelligheid.

Team FBA.png

Waar zit Financial Boardroom Amsterdam?

Ons kantoor is te vinden tussen het Concertgebouw en het Vondelpark in. Met tram- en bushaltes niet ver van de ingang verwijderd, is het makkelijk om snel bij het kantoor te komen.

Werk FBA.png