Bedrijfsprofiel

Festa Solutions B.V.


Na vele jaren hard werken, is het Festa gelukt: ze kunnen op op basis van een bewezen concept en nieuwe technologie de nadelen die kleven aan het maken van maatwerksoftware oplossen. 

Banner

breaker


Over Festa

Festa is erin geslaagd om de ontwikkeling van PB-EIS (Purpose Build Enterprise Information Systems) vergaand te standaardiseren. Hierdoor is maatwerksoftware niet alleen maar voorbehouden aan de grote bedrijven; ook het MKB kan hier nu van gaan profiteren.

Festa Engine en Festa SAAS
Met 2 grote productinnovaties (Festa Engine en Festa SAAS) onder haar arm, is Festa in staat om kwalitatief hoogwaardige complexe maatwerkapplicaties te ontwikkelen tegen aanzienlijk lagere kosten en binnen korte doorlooptijden. Omdat Festa in staat is een proces van Continuous Change te ondersteunen, kan Festa haar klanten volledige transparantie en inzicht geven in de status van het ontwikkelproject op elk gewenst moment. Als gevolg hiervan kan Festa dus een veel beter prijsmodel aanbieden. De klant betaalt niet langer meer voor input (een 'uurtje factuurtje' of een vaste-prijs-afspraak) maar voor concrete en meetbare output (een vaste prijs per FunctiePunt) die desnoods door een onafhankelijke derde kan worden geverifieerd.

"Festa Factory maakt de ontwikkeling van maatwerksoftware weer standaard!"

Festa Factory B.V. en Festa Solutions B.V.
Festa Factory B.V. is de volledige eigenaar van Festa Solutions B.V., en bezit alle I.P.R. die gerelateerd zijn aan hun technologie en producten. Festa Solutions B.V. heeft een wereldwijde exclusieve licentie ontvangen, waarmee zij voor klanten PB-EIS systemen kan ontwikkelen (Festa Works, outsourcing) en voor haar collega's biedt zij Consultancy, Opleidingen en Ondersteuning (Festa Services, insourcing) aan die besloten hebben om op hun softwarestraat te gaan ontwikkelen. Voor de echte ondernemer is er FestaPreneur, waarin op creatieve wijze business ideeën in korte tijd op de markt gezet kunnen worden.

Alleen Festa Solutions B.V. is geautoriseerd om sublicenties aan derde partijen te verstrekken, die van Festa Factory's I.P.R. en producten gebruik wensen te maken.

Festa is onderdeel van het High Tech Software Cluster. Het High Tech Software Cluster brengt software ontwikkelaars bij elkaar in Brainport in Eindhoven, om elkaar te versterken en samen te werken aan de kansen en mogelijkheden van morgen. Festa is een specialist in het maken van deze complexe maatwerk applicaties vanaf ontwerp, ontwikkeling, hosting tot en met onderhoud.

breaker


Werken bij Festa


Werken bij Festa betekent werken in een innovatieve organisatie met een echte 'can do, will do'-mentaliteit. Heb je ervaring met Java of C#, ben je communicatief vaardig én ben je bereid om te reizen? Dan is een uitdagende baan bij Festa misschien wel precies wat je zoekt!

Bekijk de huidige vacatures van Festa op Bonque.nl.

breaker


Waar zit Festa?


Je vindt Festa in Eindhoven op de Torenallee 20. Kom je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij treinstation Eindhoven Strijp-S; vanaf hier is nog maar 10 minuutjes lopen naar het kantoor van Festa. Ook met de auto is het pand goed te bereiken aangezien het op een steenworp afstand van de A2 ligt. 

Locatie

 

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.