Faster Forward

Bergen op zoom

Faster Forward
50 Employees

De software van Faster Forward is bedoeld voor bedrijven die een stempel willen drukken op de toekomst. Voor bedrijven die niet bang zijn om af en toe in het diepe te springen en nieuwe technologieën enthousiast omarmen. Faster Forward biedt dé softwareoplossing voor adviseurs...

Lees meer

Meer over Faster Forward

De software van Faster Forward is bedoeld voor bedrijven die een stempel willen drukken op de toekomst. Voor bedrijven die niet bang zijn om af en toe in het diepe te springen en nieuwe technologieën enthousiast omarmen. Faster Forward biedt dé softwareoplossing voor adviseurs in de financiële sector. Met behulp van het door Faster Forward ontwikkelde open platform worden vele financieel adviseurs op alle niveaus ondersteund op het gebied van hypotheken, verzekeringen en mediation en echtscheidingsadvies.   

Over Faster Forward

Onder het motto ‘elke dag efficiënter’ is het open platform van Faster Forward ‘Elements’ uitgegroeid tot dé tool voor adviseurs in de financiële sector. Faster Forward: zo noemen ze zichzelf niet voor niets. Het bedrijf investeert namelijk voortdurend in steeds betere technologie en steeds tevredenere klanten. Als toonaangevend softwarebedrijf in de financiële dienstverlening stellen ze grote en kleine organisaties in staat om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken en om snel in te spelen op de veranderende behoeften van de consument. Kennis wordt continu met elkaar gedeeld om samen vooruitstrevende oplossingen neer te zetten. Hierin werkt het bedrijf actief samen met een groeiend aantal strategische partners. Software is nooit af – daarom staan de professionals van faster Forward altijd in de startblokken om de nieuwste en beste toepassingen te implementeren om klanten nóg beter van dienst te zijn. Hierin maken zij het verschil.

Werken bij Faster Forward

Bij dit jonge team zul je je al snel op je plek voelen. De professionals binnen het bedrijf hebben een enorme passie en stralen dit uit in alles wat ze doen. Enthousiasme is hierbij een gegeven en aan ambitie schort het ze ook niet: the sky is the limit! Samen een product neerzetten –en blijven verbeteren– waar je trots op kunt zijn, daar doe je het voor. Hiermee ondersteun je tientallen klanten en draag je bij aan een toekomst waarin slimme platformoplossingen de standaard worden. Uiteraard wordt jouw ontwikkeling en groei ook sterk gestimuleerd. Je kunt altijd bij je collega’s terecht voor het nodige advies, een kritische blik of gewoon een gezellig praatje tijdens de lunch. Iedereen is betrokken en bereid om samen state of the art software te blijven bouwen.

Waar zit Faster Forward?

Aan de Stationsstraat in Bergen op Zoom vind je het mooie kantoor van Faster Forward. In het karakteristieke pand vind je alles wat je nodig hebt om je werk zo prettig mogelijk uit te voeren. En voor de vrijdagmiddagborrel sta je zo midden in het centrum van de stad.