Factotum Media B.V.

Mijdrecht

Factotum Media B.V.
9 Employees

Bij Factotum Media ontwikkelen en beheren we intuïtieve software voor makelaars in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met deze software maken én bestellen makelaars marketing materialen. Digitaal en fysiek, geheel in hun eigen huisstijl. Meer weten? Lees dan verder!Over Factotum MediaIn de...

Lees meer

1 openstaande vacatures

Factotum Media B.V.
Fullstack Java Developer

Factotum Media B.V.

Mijdrecht

Factotum Media B.V.

Jouw rol: Factotum is een kleine, platte organisatie die intuïtieve software-oplossingen op maat maakt voor de makelaarsbranche i... Factotum is een kleine, platte organisatie die intuïtieve software-oplossingen op maat maakt voor de makelaarsbranche in landen als Nederla... Factotum is een kleine, platte organisatie die intuïtieve software-oplossingen op maat maakt voor de makelaarsbranche in landen als Nederland, België, Du... Factotum is een kleine, platte organisatie die intuïtieve software-oplossingen op maat maakt voor de makelaarsbranche in landen als Nederland, België, Duitsland, Oosten... Factotum is een kleine, platte organisatie die intuïtieve software-oplossingen op maat maakt voor de makelaarsbranche in landen als Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor het automatiseren van processen. Jij gaat samen met je team ontwikkelen aan... Factotum is een kleine, platte organisatie die intuïtieve software-oplossingen op maat maakt voor de makelaarsbranche in landen als Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor het automatiseren van processen. Jij gaat samen met je team ontwikkelen aan de verschillende systemen om zo de beste service en kwaliteit te leveren aan klanten....

Meer over Factotum Media B.V.

Bij Factotum Media ontwikkelen en beheren we intuïtieve software voor makelaars in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met deze software maken én bestellen makelaars marketing materialen. Digitaal en fysiek, geheel in hun eigen huisstijl. Meer weten? Lees dan verder!

Over Factotum Media

In de jaren ‘70 zijn we begonnen met het printen en distribueren van flyers waarmee makelaars hun woningaanbod presenteerden. In de loop van de jaren zijn wij met de trends op het gebied van technologie en met de steeds verdergaande wensen van onze opdrachtgevers meegegroeid. En na al deze jaren is ons DNA nog steeds hetzelfde: service verlenen en kwaliteit leveren.

Werken bij Factotum Media

Je kunt ons team omschrijven als dynamisch, leergierig en open. Wij hebben een goed oog voor kwaliteit waardoor klanten verzekerd zijn van de beste service.

Waar zit Factotum Media?

Ons kantoor zit in Mijdrecht. Met een bushalte om de hoek en snelweg dichtbij is er altijd een passende manier om naar kantoor te komen!