ETS Spoor is toeleverancier van spoorwegmaterialen en diensten op de Nederlandse markt. Zij werken samen met een internationaal netwerk van gerenommeerde fabrikanten.

Over ETS Spoor

ETS Spoor B.V. is sinds 1999 leverancier van producten en diensten in de spoorwegbranche. Het team van geïnspireerde en betrokken medewerkers beschikt over jarenlange ervaring in het ontwikkelen en leveren van innovatie, duurzame systemen voor Trein-, Tram-, Metro- en Industriesporen, alsmede Kraanbanen. Wij werken in nauwe samenwerking met een groot, internationaal netwerk van gerenommeerde producenten.

Door met u mee te denken over producten en oplossingen dragen wij bij aan het verhogen van de veiligheid en beschikbaarheid van het spoor. Dat betekent: minder storingen en lagere life cycle costs. Wij helpen onze klanten efficiency te behalen bij zowel onderhoud als nieuwbouwwerkzaamheden. Wederzijds vertrouwen en committent dragen bij aan het succes van een langdurige samenwerking.

Werken bij ETS Spoor

ETS Spoor is een dynamisch bedrijf in Purmerend dat producten en diensten levert voor de railinfra sector. ETS Spoor kenmerkt zich als jonge, dynamische en internationale organisatie die zich snel ontwikkelt. In verband met de uitbreiding van ons portfolio, zijn wij op zoek naar een leuke, spontane collega’s, ter versterking van het team.

Waar zit ETS Spoor?

ETS Spoor is te vinden in Purmerend.

1 open jobs

ETS Spoor B.V., Purmerend

Dit is een rol waarin jij het verschil kan maken!

ETS Spoor is op zoek naar een (senior) Inkoper. 

Onze locatie

Einsteinstraat 100, Purmerend
Address
Einsteinstraat 100
Purmerend