ETL BNA is hét accountantskantoor voor de branches notariaat en advocatuur. Door onze specifieke kennis van de juridische sector, zijn wij een volwaardige partner van onze klant en kunnen wij altijd scherp adviseren. Meer weten? Lees dan verder!

Over ETL BNA

In 1987 oorspronkelijk opgericht als administratiekantoor voor het notariaat, is ETL BNA uitgegroeid tot de meest toonaangevende accountantskantoor in de juridische sector. Naast de traditionele diensten van een accountantskantoor, zijn wij vooral gespecialiseerd in de begeleiding van advocaten en notarissen - van begin tot eind - op bedrijfseconomisch gebied. Zo helpen wij ze bij het opzetten van een onderneming, de keuzes bij groei en de advisering omtrent bedrijfsbeëindiging.

Werken bij ETL BNA

Er heerst een informele, open en betrokken sfeer bij ons op de werkvloer. Iedere medewerker krijgt de kans om in contact te staan met klanten. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt en dat je je bij ons thuis voelt. Als je voor ETL BNA kiest, kies je voor vrijheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit. 

Waar zit ETL BNA?

Ons kantoor zit in Baarn. Met een treinstation om de hoek en snelweg dichtbij is er altijd een passende manier om naar kantoor te komen!

2 openstaande vacatures

ETL BNA, Baarn

Notaris, advocaat of ambities in een carrière in deze branches? Ons kantoor in Baarn, dat werkt onder de naam ETL BNA Bureau Notariaat & Advocatuur, is het grootste gespecialiseerde accountantskantoor binnen de juridische branches van Nederland. Wij zijn op de hoogte van zowel landelijke als regionale ontwikkelingen in de branche. Onze werkzaamheden stoppen niet bij het opstellen van jaarrekening en fiscale aangifte. Wij gaan verder. Doordat wij gedurende een boekjaar branchevergelijkingen opstellen hebben niet alleen wij, maar ook onze klanten inzicht in de recente ontwikkelingen binnen de branche. Verder helpen wij bij het opstellen van realistische gedetailleerde resultaat- en liquiditeitsprognoses, ingezoomd per maand. 


Wij zijn sparringpartner als het gaat om de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Wij spreken de taal van de branche en vertalen dit naar onze taal en vice versa. 

ETL BNA, Baarn

Jij gaat je – na een gedegen inwerkperiode – bezighouden met:


  • Samenstel- en beoordelingswerkzaamheden
  • Opstellen van tussentijdse cijfers en managementrapportages
  • Bespreken van de jaarrekening en tussentijdse cijfers
  • Signaleren van verbetermogelijkheden bij de ondernemers die wij bedienen
  • Actief ondersteunen en adviseren van ondernemers in de bedrijfsvoering
  • Beheren van relaties binnen bestaande netwerken

Onze locatie

Oude Utrechtseweg 28 , Baarn
Adres
Oude Utrechtseweg 28
Baarn