ESJ accountants

Breda

ESJ accountants

Maak kennis met ESJ: dé financieel vooruitdenkers! De mensen van ESJ zijn ondernemers in hart en nieren. Ze helpen andere ondernemers om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Door ze te laten doen waar zij goed in zijn en ze te ondersteunen met expertise en een brede, toekomstgerichte blik. Als middelgroot kantoor biedt ESJ ‘the best of both worlds’. Hun team van professionals kan zich meten met de top van Nederland, waardoor ESJ naast mkb-ondernemers ook (internationale) multinationals tot de klantenkring kan rekenen. ESJ heeft de hersens in huis voor hightech engineering en behoudt de menselijke maat voor een strakke structuur met korte lijnen en een vast team voor elke klant, zonder continue ruggespraak met ‘het hoofdkantoor’.

Lees meer

2 openstaande vacatures

ESJ accountants
Aankomend AA accountant

ESJ accountants

Zwijndrecht

ESJ accountants

Jouw rol: Als aankomend accountant bij ons kantoor in Zwijndrecht, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons team e... Als aankomend accountant bij ons kantoor in Zwijndrecht, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons team en het adviseren van ... Als aankomend accountant bij ons kantoor in Zwijndrecht, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons team en het adviseren van onze klanten. J... Als aankomend accountant bij ons kantoor in Zwijndrecht, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons team en het adviseren van onze klanten. Je brengt niet a... Als aankomend accountant bij ons kantoor in Zwijndrecht, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons team en het adviseren van onze klanten. Je brengt niet alleen je ervaring in, maar je bent ook een drijvende kracht achter onze groei en ontwikkeling.Jouw w... Als aankomend accountant bij ons kantoor in Zwijndrecht, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons team en het adviseren van onze klanten. Je brengt niet alleen je ervaring in, maar je bent ook een drijvende kracht achter onze groei en ontwikkeling.Jouw werkzaamheden omvatten onder andere:Samenstellen van jaarrekeningen via een risiscogerichte aanpak;Begeleiden/ondersteune...

ESJ accountants
Assistent Accountant RA

ESJ accountants

Etten-leur

ESJ accountants

Jouw rol: Als Assistent Accountant RA bij ESJ ben je een belangrijk lid van ons team. Samen met ervaren professionals werk je aan ... Als Assistent Accountant RA bij ESJ ben je een belangrijk lid van ons team. Samen met ervaren professionals werk je aan uitdagende projecten... Als Assistent Accountant RA bij ESJ ben je een belangrijk lid van ons team. Samen met ervaren professionals werk je aan uitdagende projecten en opdrachten ... Als Assistent Accountant RA bij ESJ ben je een belangrijk lid van ons team. Samen met ervaren professionals werk je aan uitdagende projecten en opdrachten voor diverse kl... Als Assistent Accountant RA bij ESJ ben je een belangrijk lid van ons team. Samen met ervaren professionals werk je aan uitdagende projecten en opdrachten voor diverse klanten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied. Onze cliënten port... Als Assistent Accountant RA bij ESJ ben je een belangrijk lid van ons team. Samen met ervaren professionals werk je aan uitdagende projecten en opdrachten voor diverse klanten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied. Onze cliënten portefeuille in het MKB+ segment is gevarieerd waarbij handel, logistiek, productie/assemblage en non profit in de culturele...

Bedrijfsprofiel

K.png

Over ESJ Accountants

ESJ is een accountants-/advieskantoor op het gebied van accountancy, belastingen, audit, corporate finance en HR- en salarissen. Inmiddels bestaat het kantoor meer dan 40 jaar en werken er circa 180 collega’s, verdeeld over 6 vestigingen. De afgelopen jaren is ESJ uitgegroeid tot een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. Tot hun cliëntenportefeuille behoren organisaties in het mkb+ segment — variërend van bedrijven in de handel en productie tot logistiek, non-profit en de culturele sector. Binnen de profitsector heeft een aanzienlijk deel van hun portefeuille een duidelijk internationaal karakter.

Bij ESJ blijven ze zeker niet stilzitten! Dagelijks zetten ze nieuwe stappen voorwaarts en kijken ze hoe de organisatie verder kan worden geoptimaliseerd. Recent zijn ze een samenwerking aangegaan met PIA Group. ESJ blijft ESJ maar wordt “powered by PIA! PIA Group is een toonaangevende speler in de mkb-accountancy en adviesmarkt in Nederland en België, die gelooft in schaalvergroting in combinatie met de kracht van lokale kantoren met hun eigen signature. Door hun krachten te bundelen en samen te werken in een groter geheel, is ESJ nog beter in staat de uitdagingen in de markt het hoofd te bieden en versneld stappen te zetten in verdere professionalisering en innovatie.

E.png

Werken bij ESJ Accountants

Bij ESJ vind je de drive en ambitie van een groot kantoor in combinatie met de sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid van een klein kantoor. Dit maakt ESJ het ideale bedrijf om je financiële carrière te plannen en naar een hoger niveau te tillen. Je hebt dit zelf helemaal in de hand en draait aan de knoppen van je eigen carrière. ‘Engineer your career’ noemen ze dat bij ESJ. Ze bieden je volop kansen en mogelijkheden om het werk te doen dat bij jou past en alles uit je carrière te halen. Het maakt daarbij niet uit of je aan het begin van je carrière staat of al even op weg bent; voor elke financiële professional is er een uitdaging te vinden.

Waar je verder op kunt rekenen bij ESJ?

  • Gratis lunch
  • Vitaliteitsbonus
  • Goede studieregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Fijne werkplek in een stijlvol kantoor
  • Flexibele werkuren en een thuiswerkregeling
  • Leaseauto (vrije keuze) of mobiliteitsvergoeding
  • Goed pensioen wat wordt betaald door het bedrijf
  • Onbeperkte toegang tot online psychologen van Open-up

S.png

Waar zit ESJ Accountants?

ESJ is gevestigd in Etten-Leur, Oosterhout, Zevenbergen, Zwijndrecht, Breda en Amsterdam. Verschillende teams vertegenwoordigen de diverse kantoren. Zo zijn bijvoorbeeld de accountancy- en fiscaalteams gevestigd in Etten-Leur, Oosterhout en Zwijndrecht. Het auditteam is gevestigd in Etten-Leur, het corporate finance team in Oosterhout en het HR- en salarisadviesteam in Zevenbergen.

Alle locaties zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.