Bedrijfsprofiel

Eonics

Eonics is een bedrijf van en voor Software Engineers. Software ontwikkelaars met een passie voor technologie, en de vrijheid om te doen waar ze goed in zijn. Naast gedetacheerde consultants hebben ze ook eigen projecten, zowel direct bij opdrachtgevers als intern. Iedereen bij Eonics bepaalt zelf hoe zijn of haar week er uit ziet. Ze bieden diverse contractvormen en ook hierin heb je een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. Daarnaast doen ze niet aan concurrentiebeding of andere rare regeltjes. Klinkt simpel, is uniek.

Werken bij Eonics

Eonics is een platte organisatie opgezet door en voor software-ontwikkelaars. Geen managementlagen of andere zaken waar je niet op zit te wachten. Wel heel veel collega’s met dezelfde passie als jij, maandelijkse hack nights met pizza en bier, uitdagende projecten zowel intern als extern, een ping-pong tafel op kantoor, persoonlijke aandacht en ondersteuning door mensen die jou begrijpen, kortom: alles wat je nodig hebt om te doen waar je goed in bent.

Je contractvorm bepaal je zelf. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een vast salaris op een intern project. Ben je na verloop van tijd voor langere tijd gedetacheerd en wil je graag profiteren van de omzet die je genereert? Prima, dan kun je gaan midlancen en krijg je 65% van de inkomsten als salaris. Secundaire arbeidsvoorwaarde? Die bepaal je, in overleg met Eonics, helemaal zelf. Wil je op termijn misschien wel het avontuur aan en gaan freelancen? Zeker doen, zij helpen je er graag bij. Concurrentie- of relatiebeding? Nee dankje, daar doen we niet aan.

Meer weten over hoe het is om bij Eonics te werken? Neem dan een kijkje in de Eonics Inbox, waar verhalen worden gedeeld over wat er speelt binnen ons bedrijf.

Klanten van Eonics

Rabobank, Nederlandse Spoorwegen, TMG, H&S, De Nederlandse Bank, Raad voor de Rechtspraak en nog veel meer grote klanten, zoals:

Waar zit Eonics?

Je kunt het kantoor van Eonics vinden aan de Binckhorstlaan in Den Haag op een kwartiertje lopen van het Centraal Station. Het pand is goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeerplaatsen. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.