ENTRD

Heerenveen

ENTRD

EntrD is een ambitieus en innovatief softwarebedrijf dat ruim 7 jaar bestaat. Met hun producten stellen ze de klant in staat om de maximale waarde uit data te halen. Want data is het nieuwe goud. Daarom zorgt EntrD ervoor dat klanten hun data kunnen inzien...

Lees meer

1 openstaande vacatures

Jouw rol: Om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren is EntrD op zoek naar een developer. Wij werken met Java en Angular... Om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren is EntrD op zoek naar een developer. Wij werken met Java en Angular om onze applicaties... Om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren is EntrD op zoek naar een developer. Wij werken met Java en Angular om onze applicaties te ontwikkelen... Om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren is EntrD op zoek naar een developer. Wij werken met Java en Angular om onze applicaties te ontwikkelen.Er is veel rui... Om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren is EntrD op zoek naar een developer. Wij werken met Java en Angular om onze applicaties te ontwikkelen.Er is veel ruimte voor eigen input en het toepassen van nieuwe technieken. Je krijgt volop vrijheid en vertrouwen.... Om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren is EntrD op zoek naar een developer. Wij werken met Java en Angular om onze applicaties te ontwikkelen.Er is veel ruimte voor eigen input en het toepassen van nieuwe technieken. Je krijgt volop vrijheid en vertrouwen. Tegelijkertijd rekenen we erop dat je initiatief en verantwoordelijkheid neemt, leergierig en zelfredzaam bent....

Meer over ENTRD

EntrD is een ambitieus en innovatief softwarebedrijf dat ruim 7 jaar bestaat. Met hun producten stellen ze de klant in staat om de maximale waarde uit data te halen. Want data is het nieuwe goud. Daarom zorgt EntrD ervoor dat klanten hun data kunnen inzien en gebruiken waar en wanneer ze willen. 

Over EntrD

Bij EntrD ontwikkelen ze software waarmee gevoelige gegevens gevonden en verwijderd kunnen worden. Het veilig omgaan met gegevens vinden ze essentieel om bijvoorbeeld datalekken of reputatieschade te voorkomen. Ze helpen hiermee verschillende soorten bedrijven: verzekeraars, online retailers, pensioenuitvoerders, woningcorporaties, lokale overheden… Kortom, iedereen die iets met data doet kan een klant zijn bij EntrD. 

Kantoor EntrD.jpg

Werken bij EntrD

Samen met een leuk team van professionals maken ze echt verschil. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid en dat blijft naar verwachting de komende tijd zo doorgaan. Als jij op zoek bent naar een gezellig en succesvol softwarebedrijf met een jonge en open sfeer, dan zit je bij EntrD helemaal goed! Het bedrijf heeft een groot track record opgebouwd en 2 succesvolle producten ontwikkeld en gelanceerd. Wie weet werk jij binnenkort wel mee aan andere toffe producten, projecten en/of software!

Waar zit EntrD?

Het kantoor van EntrD is gevestigd aan de Burgemeester Falkenaweg 58-103 in Heerenveen.