Endezant Accountants & Adviseurs

Rijswijk

Endezant Accountants & Adviseurs

Endezant Accountants & Adviseurs is een jonge en dynamische organisatie die anders is dan de meeste traditionele accountantskantoren. Endezant is namelijk een volledig digitaal accountantskantoor in de samenstelpraktijk, waarin de bedrijfsprocessen efficiënt op elkaar aansluiten. Bij Endezant bedienen ze het hogere mkb-segment met een enorme passie, servicegerichtheid en een hoogwaardige dienstverlening.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Endezant Accountants & Adviseurs
gevorderd assistent accountant

Endezant Accountants & Adviseurs

Rijswijk

Endezant Accountants & Adviseurs

Jouw rol: Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningenOpstellen en bespreken van managementrapportagesBegeleiden van onze adm... Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningenOpstellen en bespreken van managementrapportagesBegeleiden van onze administratiemedewerker... Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningenOpstellen en bespreken van managementrapportagesBegeleiden van onze administratiemedewerkersOndersteunen v... Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningenOpstellen en bespreken van managementrapportagesBegeleiden van onze administratiemedewerkersOndersteunen van de directie... Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningenOpstellen en bespreken van managementrapportagesBegeleiden van onze administratiemedewerkersOndersteunen van de directie... Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningenOpstellen en bespreken van managementrapportagesBegeleiden van onze administratiemedewerkersOndersteunen van de directie...

Bedrijfsprofiel

Over Endezant Accountants & Adviseurs

Endezant Accountants & Adviseurs is trots op het feit dat ze geen traditioneel accountantskantoor zijn. Opgericht in 2012 besloten ze om het roer om te gooien en zich volledig te richten op de digitalisering van hun vakgebied. Geen grote kasten meer met ordners, maar alles digitaal en online. In 2019 zijn ze zelfs – tussen alle grote kantoren – 8e van Nederland geworden op het gebied van digitalisering!

Door hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om processen te optimaliseren en (jonge) ondernemers te ondersteunen in hun wens om hun administraties realtime te voeren. Ze geven hun cliënten altijd (realtime) financieel inzicht in hun onderneming en helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen met betrouwbare en toekomstgerichte financiële data-analyses. Niet meer traditioneel terugkijken, maar vooruit naar het realiseren van dromen!

De klanten van Endezant zijn erg gevarieerd: van een klein schildersbedrijf tot een internationale importeur van audiovisuele apparatuur. Wel is de afgelopen jaren hun focus verschoven naar het hogere mkb-segment.

Werken bij Endezant Accountants & Adviseurs

Als je aan de slag gaat bij Endezant, kom je terecht in een klein, hecht team. De cohesie binnen het team is wat het kantoor zo sterk maakt. Er is een platte structuur waarin ze echt als één team opereren.

Reken als medewerker op:

  • Laptop
  • Tantième
  • Reiskostenvergoeding
  • Onkostenvergoeding
  • Telefoonvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Regelmatige kantooruitjes en trips
  • Luxe lunch op woensdag

Waar zit Endezant Accountants & Adviseurs?

Endezant Accountants & Adviseurs is gevestigd langs de A4 in de Plaspoelpolder (Rijswijk ZH). Station Rijswijk is om de hoek en bovendien zijn de tram- en bushaltes op loopafstand.