Ecobit Software

Ecobit Software

Ecobit Software is een bedrijf dat standaard en maatwerk software op het gebied van bedrijfsinformatie ontwikkelt en implementeert bij verschillende organisaties in heel Nederland (voornamelijk mkb+ klanten zoals ArboNed, De Paauw, Doornroosje en Berenschot) en een enkele keer voor bedrijven buiten onze landsgrenzen.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Ecobit Software
Software Engineer

Ecobit Software

Nijmegen

Ecobit Software

Jouw rol: Je werkt als Software Engineer bij Team Supportdesk, met een rol die mede afhankelijk is van je ervaring en ambitie. Je ... Je werkt als Software Engineer bij Team Supportdesk, met een rol die mede afhankelijk is van je ervaring en ambitie. Je ondersteunt en behee... Je werkt als Software Engineer bij Team Supportdesk, met een rol die mede afhankelijk is van je ervaring en ambitie. Je ondersteunt en beheert software (zo... Je werkt als Software Engineer bij Team Supportdesk, met een rol die mede afhankelijk is van je ervaring en ambitie. Je ondersteunt en beheert software (zowel maatwerk al... Je werkt als Software Engineer bij Team Supportdesk, met een rol die mede afhankelijk is van je ervaring en ambitie. Je ondersteunt en beheert software (zowel maatwerk als standaard applicaties) en vervult daarnaast een belangrijke rol in het hele team van Ecobit op het... Je werkt als Software Engineer bij Team Supportdesk, met een rol die mede afhankelijk is van je ervaring en ambitie. Je ondersteunt en beheert software (zowel maatwerk als standaard applicaties) en vervult daarnaast een belangrijke rol in het hele team van Ecobit op het gebied van systeembeheer. Als Software Engineer werk je aan software voor document-verwerking (“scan & herken”)...

Bedrijfsprofiel

Vacatures Ecobit.jpg

Over Ecobit Software

Ecobit Software (opgericht in 2013 door Bart Clement) ontwikkelt en implementeert softwareproducten waarmee organisaties hun bedrijfsinformatie beter kunnen inzien en meten. Ze werken hierbij voornamelijk met #C en .NET. Ook creëren ze speciale oplossingen die volledig zijn afgestemd op de wensen en bestaande systemen van de klant. Bijvoorbeeld automatische koppelingen tussen systemen, ERP add-ons, webapplicaties en documentverwerking (scan & herken). Met een topteam van specialisten, de modernste technologie en een transparante werkwijze zetten ze in korte tijd een mooi product of oplossing neer met als doel om (bedrijfs)informatie op het juiste moment, op de juiste plek beschikbaar te maken.

Wat Ecobit onderscheidt van andere ICT- en softwarebedrijven? Dat is dat Ecobit de focus legt op duurzaamheid. Ze vinden people en planet belangrijker dan profit. Daarom doen ze zaken op een maatschappelijk verantwoorde manier en hebben ze in hun manier van werken altijd oog voor het milieu. Zo is de telefoon van de zaak een Fairphone en steunen ze goede doelen die je ook als medewerker mag aandragen!

Werken bij Ecobit.jpg

Werken bij Ecobit Software

Bij Ecobit kom je terecht in een open, informele en collegiale werkomgeving waar je alle mogelijkheden krijgt om je eigen talenten te ontwikkelen en mee te groeien met de onderneming. Je kunt o.a. rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veel vrijheid in je werk.

Ecobit Werk.jpg

Wat je toekomstige collega’s zeggen over Ecobit?

“Werken bij Ecobit Software ervaar ik als een vis in het water! Ga af op wat je gevoel zegt, blijf nieuwsgierig en wees innovatief. De diversiteit aan werkzaamheden met fijne behulpzame collega’s maakt het iedere dag een feestje!”

“Binnen Ecobit hebben we een gezellig en fijn team waardoor het elke dag prettig is om hier te werken. Dankzij Ecobit heb ik ook veel kansen gekregen om op vele gebieden zoals met name software ontwikkeling, klantencontact en als teamcoördinator me verder te ontwikkelen.”

“Wat ik zou willen zeggen over Ecobit is dat het een superfijn bedrijf is, het kracht vindt in de korte lijnen en niemand te beroerd is om een ander te helpen groeien. Ik werk hier nu 2 maanden en zo snel heb ik mij nog niet eerder zo welkom gevoeld bij een andere organisatie.”

Team Ecobit.jpg

Waar zit Ecobit Software?

Het kantoor is gevestigd aan de Heyendaalseweg 121 in Nijmegen. Het station ligt op maar 400 meter van het kantoor af, dus met het openbaar vervoer reis je snel en makkelijk naar deze locatie!

Nieuwsgierig hoe het kantoor eruitziet, wie je toekomstige collega's zijn en wat klanten over Ecobit zeggen? Bekijk dan hier de bedrijfsvideo.

Kantoor Ecobit.jpg