Drive IT

Herentals

Drive IT

Drive IT is gespecialiseerd in onder meer het uitrollen en onderhouden van performante netwerken, het ontwikkelen van cloud-platforms en het beveiligen van IT-infrastructuur. Ze richten zich tot kleine en middelgrote ondernemingen (B2B).

Lees meer

1 openstaande vacatures

Jouw rol: Je bent dol op het contact met klanten en houdt ervan om een project van A tot Z uit te werken en tot stand te zien kome... Je bent dol op het contact met klanten en houdt ervan om een project van A tot Z uit te werken en tot stand te zien komen? Dan hebben wij va... Je bent dol op het contact met klanten en houdt ervan om een project van A tot Z uit te werken en tot stand te zien komen? Dan hebben wij vast voor jou de ... Je bent dol op het contact met klanten en houdt ervan om een project van A tot Z uit te werken en tot stand te zien komen? Dan hebben wij vast voor jou de uitdaging die j... Je bent dol op het contact met klanten en houdt ervan om een project van A tot Z uit te werken en tot stand te zien komen? Dan hebben wij vast voor jou de uitdaging die je zoekt! Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarin klantgerichtheid en kenni... Je bent dol op het contact met klanten en houdt ervan om een project van A tot Z uit te werken en tot stand te zien komen? Dan hebben wij vast voor jou de uitdaging die je zoekt! Je komt terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waarin klantgerichtheid en kennis centraal staan. Als lid van een dynamisch team, krijg je verantwoordelijkheid en ondersteuning in je taken.Als System ...

Bedrijfsprofiel

Organisaties uitrusten met de beste IT-infrastructuur en de continuïteit hiervan verzekeren. Dat is waar Drive IT voor staat.

Banner


Over Drive IT

Drive IT begeleidt organisaties in het volledige businessproces. Ze bieden oplossingen op maat, werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en kennen de noden en behoeften van hun klanten door en door.

Drive IT biedt méér dan een totaalpakket. Zij bieden een totaaltraject. De service begint bij het verkennen van de vraag maar gaat verder na het implementeren van de oplossing. U kunt blijvend op Drive IT rekenen voor onderhoud, monitoring en het detecteren van nieuwe noden.

Als dynamisch bedrijf speelt Drive IT heel kort op de bal. Zij gaan voor een samenwerking op lange termijn en kennen de klanten persoonlijk. De organisatie kan noden en behoeften dan ook perfect inschatten. Hierdoor is hun oplossing altijd nét ietsje beter.

Er wordt uitsluitend gewerkt met A-merken. Medewerkers kennen deze producten tot in de puntjes. Hierdoor garanderen ze de perfecte ondersteuning. Door goede relaties met de leveranciers van A-merken, kunnen ze deze aan interessante prijzen leveren.

Klanten en projecten

Enkele klanten van Drive IT zijn:


Werken bij Drive IT

Drive IT verzorgt netwerk en security oplossingen op maat. In samenspraak met de klanten analyseren, installeren en supporteren zij de gewenste IT-oplossingen. Drive IT zorgt ervoor dat IT hun organisatie de nodige ‘Drive’ geeft. Flexibiliteit en een dynamische werkomgeving staan centraal.

Als groeiende onderneming is de organisatie voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Naast een mooi salaris met extralegale voordelen, bieden ze je een doorgedreven opleiding en de kans om te werken met de nieuwste technologieën. En dat in een jong en enthousiast team.Waar ligt Drive IT?

Het kantoor van Drive IT is gevestigd ten zuidoosten van Herentals. Doordat het bedrijf op het industrieterrein ligt is het makkelijk bereikbaar met de auto.

Locatie