Documentaal

Arnhem

Documentaal

Documentaal schept orde in digitale document chaos. Dat doen ze met hun softwareproducten op het vlak van creatie, document assembly en document management. Ze zijn dus een ISV (independent software vendor) en hun software wordt internationaal gebruikt. De producten zijn gebaseerd op de Microsoft stack en maken gebruik van de laatste technologie.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Documentaal
.NET developer

Documentaal

Arnhem

Documentaal

Jouw rol: Belangrijk is om langdurig onderdeel uit te willen maken van een team developers, passie voor het vak en energie en vold... Belangrijk is om langdurig onderdeel uit te willen maken van een team developers, passie voor het vak en energie en voldoening krijgen uit h... Belangrijk is om langdurig onderdeel uit te willen maken van een team developers, passie voor het vak en energie en voldoening krijgen uit het feit dat jou... Belangrijk is om langdurig onderdeel uit te willen maken van een team developers, passie voor het vak en energie en voldoening krijgen uit het feit dat jouw oplossing / b... Belangrijk is om langdurig onderdeel uit te willen maken van een team developers, passie voor het vak en energie en voldoening krijgen uit het feit dat jouw oplossing / bijdrage(n) direct door 1000-en eindgebruikers gebruikt gaat worden.Wij bieden een hybride omgeving w... Belangrijk is om langdurig onderdeel uit te willen maken van een team developers, passie voor het vak en energie en voldoening krijgen uit het feit dat jouw oplossing / bijdrage(n) direct door 1000-en eindgebruikers gebruikt gaat worden.Wij bieden een hybride omgeving waarin je je werk kan organiseren zoals jij dat het fijnst vindt. We vinden het geweldig als je op een van onze drie kant...

Bedrijfsprofiel

Vacatures bij Documentaal.jpg

Over Documentaal

Documentaal is synoniem met documentcreatie en documentbeheer. De hoogopgeleide mensen van het bedrijf werken graag samen, delen hun passie en kennis, en creëren directe waarde voor de klanten. Zij hebben zowel ervaring op juridisch gebied als financieel en boekhoudkundig vlak. 

Documentcreatie… daar zijn ze goed in bij Documentaal. Ze maken het voor de klant zo simpel mogelijk om documenten te produceren. Of het nou gaat om een dagvaarding, contract, een overeenkomst of een document waar meerdere mensen tegelijk aan moeten werken. Of juist een snelle notitie of een e-mailbericht met al dan niet een persoonlijk tekstfragment - wat ook weer tijd bespaart. Dankzij Documentaal is dit allemaal mogelijk. De programma’s van Documentaal beheren deze documenten en zorgen dat ze altijd direct beschikbaar zijn. Alles wordt volledig geïntegreerd met processen en onderliggende productiesystemen, zoals SAP, Oracle, Outlook, SharePoint, Open Tekst, iManage en ContactManager.

Grote internationale advocaatkantoren, accountancykantoren, corporota legals en advieskantoren zijn de klanten van Documentaal. Je kunt dus denken aan Invest-NL, KPMG, Kromann Reumert en Nelligan CA. 

Werken bij Documentaal.jpg

Werken bij Documentaal

Als Documentaal een persoon zou zijn, dan zou deze persoon beschreven worden als RICH: Reliable, Intelligent, Confident en Honest. Deze waarden bepalen het dagelijks handelen binnen het bedrijf en hoe ze hun klanten benaderen. Het team waar je in terecht komt bij Documentaal is betrokken en dynamisch, heeft plezier in het werk en een grote fascinatie voor automatisering.  

Waar zit Documentaal?

Documentaal heeft kantoren door heel Nederland zitten. In Arnhem, Rotterdam, Huizen en Zoeterwoude.