DGOffice

Lelystad

DGOffice

DGOffice is een dynamische, professionele en klant-gedreven organisatie. De aard van onze werkzaamheden vereist dat we verantwoordelijkheid nemen voor onze producten, maar ook accuraat en flexibel genoeg zijn om te reageren op wijzigingen in regelgevingen en voortdurende veranderingen in de markt. Meer weten? Lees dan verder!

Lees meer

1 openstaande vacatures

DGOffice
Junior C# .NET Developer

DGOffice

Lelystad

DGOffice

Jouw rol: Binnen ons scrum team ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze software. Dit zal soms onderhoud zijn op bestaande fu... Binnen ons scrum team ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze software. Dit zal soms onderhoud zijn op bestaande functionaliteiten, maa... Binnen ons scrum team ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze software. Dit zal soms onderhoud zijn op bestaande functionaliteiten, maar zeker ook vol... Binnen ons scrum team ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze software. Dit zal soms onderhoud zijn op bestaande functionaliteiten, maar zeker ook volledig nieuwe so... Binnen ons scrum team ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze software. Dit zal soms onderhoud zijn op bestaande functionaliteiten, maar zeker ook volledig nieuwe softwareontwikkeling waarbij we gebruik maken van de laatste technieken. We verwachten dat je zelfstan... Binnen ons scrum team ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze software. Dit zal soms onderhoud zijn op bestaande functionaliteiten, maar zeker ook volledig nieuwe softwareontwikkeling waarbij we gebruik maken van de laatste technieken. We verwachten dat je zelfstandig en proactief zoekt naar de beste oplossing voor de aan jou toegewezen taak....

Bedrijfsprofiel

DGOffice werken bij

Over DGOffice

DGOffice heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties, webservices en databases. Al deze oplossingen zijn gerelateerd aan transport, handel, opslag, productie en afvalverwerking van gevaarlijke stoffen en overige chemicaliën. Wij zijn een wereldleider in ons vakgebied en daarom hebben wij een grote internationale klantenkring. Zo helpen we kleine bedrijven tot aan multinationals en overheden wereldwijd.

Werken bij DGOffice

We geloven dat ontwikkeling en groei belangrijk is voor ons bedrijf en voor onze medewerkers, daarom bieden we ook diverse mogelijkheden om individuele ontwikkeling te stimuleren. Interne en externe opleidingen, coaching en werk gerelateerde seminars of conferenties zijn maar een aantal van deze mogelijkheden. Natuurlijk zorgen wij ook voor een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

DGOffice kantoor

Waar zit DGOffice?

Ons hoofdkantoor zit in Lelystad. Met een bushalte om de hoek en snelweg dichtbij is er altijd een passende manier om naar kantoor te komen.