De Finanseurs

Schiedam

De Finanseurs

deFinanseurs is een administratie- en belastingadvieskantoor met 20 medewerkers. Deze toffe werkgever in Schiedam bedient onder andere het mkb, loodsen en particuliere klanten. Met hun speciale Finanseurs Academie zorgen ze ervoor dat alle Finanseurs het maximale uit zichzelf kunnen halen en in hun vakgebied kunnen excelleren. De cultuur van deFinanseurs kenmerkt zich door informaliteit: ze maken graag lol samen, werken hard en hebben een hart voor de zaak én elkaar.

Lees meer

1 openstaande vacatures

De Finanseurs
Fiscalist

De Finanseurs

Schiedam

De Finanseurs

Jouw rol: Je gaat aan de slag als fiscalist. Hierin ben je vooral ook bezig met de mens achter de cijfers: waarom doet de klant wa... Je gaat aan de slag als fiscalist. Hierin ben je vooral ook bezig met de mens achter de cijfers: waarom doet de klant wat hij doet? Hoe gaat... Je gaat aan de slag als fiscalist. Hierin ben je vooral ook bezig met de mens achter de cijfers: waarom doet de klant wat hij doet? Hoe gaat het met hem? A... Je gaat aan de slag als fiscalist. Hierin ben je vooral ook bezig met de mens achter de cijfers: waarom doet de klant wat hij doet? Hoe gaat het met hem? Als fiscalist de... Je gaat aan de slag als fiscalist. Hierin ben je vooral ook bezig met de mens achter de cijfers: waarom doet de klant wat hij doet? Hoe gaat het met hem? Als fiscalist denk je mee en werk je complexe fiscale vraagstukken uit van al onze klantengroepen: ondernemers, lood... Je gaat aan de slag als fiscalist. Hierin ben je vooral ook bezig met de mens achter de cijfers: waarom doet de klant wat hij doet? Hoe gaat het met hem? Als fiscalist denk je mee en werk je complexe fiscale vraagstukken uit van al onze klantengroepen: ondernemers, loodsen en particulieren, met als uitgangspunt dat de klant een zo fiscaal voordelig mogelijke keuze kan maken. Denk bijvoor...

Bedrijfsprofiel

Team deFinanseurs.png

Over deFinanseurs

Al vijftig jaar is deFinanseurs dé financiële sparringpartner voor ondernemers en particulieren. Vijftig jaar geleden startte Piet Fiege een administratiekantoor met de naam Fiege. Hij droomde ervan zijn klanten te verrassen met duidelijke en eenvoudig opgestelde balansen en dat lukte hem opvallend goed.

Door de jaren heen is niet alleen de naam veranderd, maar nog veel meer… Die efficiënt opgestelde balansen maken ze uiteraard nog steeds, maar daarmee kan deFinanseurs niet meer het verschil maken. Door de enorme digitalisering zijn financiële producten vrijwel inwisselbaar geworden. Gelukkig weten zij wat klanten nodig hebben en kunnen ze hen nog steeds verrassen. Alleen nu met iets anders; iets dat steeds schaarser wordt… échte aandacht en betrokkenheid!

Ze houden zich bezig met de mens achter de cijfers en leven zich volledig in, in de klant. Ze zorgen ervoor dat hij wordt ondersteund bij het maken van belangrijke (financiële) keuzes. Met eenvoudige communicatie, een positieve energie, prettige samenwerking en duidelijke adviezen, halen ze het beste naar boven voor de klant.

deFinanseurs Vacatures.jpg

Werken bij deFinanseurs

Ben jij gek op cijfers… en op mensen? Een kei in administratie, analyses maken en vooral excelleren? Dan pas je perfect bij deFinanseurs! Je komt terecht in een innovatief bedrijf dat continu in ontwikkeling is en waar je samenwerkt met een warm en gezellig team. Ze vieren graag mijlpalen en successen. Zo hebben ze bijvoorbeeld 1000-dagen doelen die ze iedere 100 dagen met een Smarti Party evalueren op een mooie plek. De laatste Smarti Party vierden ze met het hele team in het bruisende New York! Ben jij bij de volgende party?

Reken dan ook op:

  • Goed salaris en pensioen
  • Vergoeding voor je reiskosten
  • 24 vakantiedagen op fulltime basis
  • Mogelijkheden om hybride te werken
  • Eigen academie om je professioneel bij te scholen
  • Persoonlijk budget dat je kunt besteden aan je eigen ontwikkeling
  • Prettige werksfeer met de mooiste bedrijfsuitjes naar het buitenland, heidagen en borrels

Werken bij deFinanseurs.jpg

Waar zit deFinanseurs?

Het kantoor is gevestigd aan de Tuinlaan 70 in Schiedam. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto en fiets goed bereikbaar.