Copernicus Interchange Technology B.V.

Hoofddorp

Copernicus Interchange Technology B.V.
50 Employees

Copernicus is gespecialiseerd op het gebied van betaalbare en schaalbare integratie-oplossingen. Bij dit bedrijf hebben ze een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Daarom helpen ze klanten met het uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners.    

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar nieuwe professionals. 

Over Copernicus

Over Copernicus 

Copernicus is al ruim 19 jaar dé specialist op het gebied van integratie-uitdagingen. Integreren zit in hun dna, vandaar dat alles bij Copernicus draait om het koppelen van applicaties en organisaties. Keywords die de integratie-oplossingen beschrijven zijn: EDI, EAI, Middleware, ESB, REST en WebServices.  

Klanten met een integratievraagstuk komen bij Copernicus voor:

 • Ontwerp, ontwikkeling en implementatie van integratie-oplossingen
 • Ontwikkeling van interfaces (mappings)
 • Ontwikkeling van web portals
 • Customer onboarding

Bij Copernicus vinden ze het belangrijk om te investeren in lange termijn klantrelaties. Ze zijn altijd op zoek naar de integratie-oplossing die het beste past bij de klant. Hoe ze dat doen?

 • Kennis en ervaring inzetten en actueel houden
 • Focus op de realisatie en ondersteuning van middleware oplossingen
 • Heldere en adequate communicatie
 • Proactieve houding
 • Aannemen van grote en kleinere projecten

Hierdoor hebben al veel klanten, zoals ABN AMRO, DHL en Eneco, gebruik gemaakt van hun producten, oplossingen en diensten.   

Werken bij Copernicus

Werken bij Copernicus 

Werken bij Copernicus betekent werken in een gezellige, informele werkomgeving. Het team van professionele en eigenzinnige medewerkers staat garant voor kwalitatief hoogstaande oplossingen. Het delen van kennis en nieuwe inzichten wordt actief gedaan door medewerkers en enorm gewaardeerd. Copernicus biedt medewerkers verder uitstekende arbeidsvoorwaarden, ruimte voor persoonli

3 openstaande vacatures

Copernicus Interchange Technology B.V., Hoofddorp

Als inside sales collega ondersteun je de directeur bij het op en uitbouwen van de sales funnel. Je bent goed in het identificeren van verkoopkansen: je volgt concurrenten en doet onderzoek naar nieuwe leads. In deze rol wordt het jouw taak om op een handige manier binnen te komen bij deze koude leads, vervolgens treed jij op als expert van onze oplossingen en adviseer je deze potentiele nieuwe klant zo goed mogelijk. 


Dit zijn jouw dagelijkse taken:

 • Opvolgen leads (koud en warm)
 • Contact onderhouden met bestaande klanten
 • Intensieve samenwerking met Marketing en directie
 • Bijhouden van het CRM
 • Plegen van telefonische acquisitie en onderhouden van zakelijk contact
Copernicus Interchange Technology B.V., Hoofddorp

Inspelen op de behoefte van onze klanten. Dat staat hoog in het vaandel. Van ontwerp tot oplevering. Ervaren en behulpvaardige collega’s zullen je vlug op snelheid helpen. Binnen het CoperniCare ontwikkelteam ga je aan de slag met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van onze eigen CoperniCare xVS (VolgSysteem) Logistieke oplossingen.

Continue gevoed door nieuwe technieken, ideeën en de gebruikerservaringen van onze klanten is het CoperniCare systeem een dynamische oplossing en daarmee altijd een uitdaging om verder uit te bouwen. Je krijgt ook te maken met koppelingen naar andere systemen en het ondersteunen van klanten met specifieke verzoeken. In onze SaaS-applicatie maken we gebruik van allerlei mooie componenten uit de open source-wereld, maar ook met interessante integratie- en testtools.

Copernicus Interchange Technology B.V., Hoofddorp

Als integratiespecialist bij Copernicus help je bedrijven met hun elektronische gegevensuitwisseling waarbij je te maken krijgt met onderwerpen als Applicatie Integratie, Ecommerce integratie, Cloud integratie en EDI. De werkzaamheden worden voornamelijk vanuit ons kantoor of thuis uitgevoerd maar soms zal je ook naar de klant gaan voor een bespreking.

Onze locatie

Hoeksteen 72 , Hoofddorp
Adres
Hoeksteen 72
Hoofddorp