CODE14

Rijssen

CODE14

CODE14, verfrissend, energiek en betrokken, zomaar een greep uit onze tien kernwaarden. Onze cultuur is erg open, hiërarchie is minimaal aanwezig en plezier in hetgeen staat voorop. Wij zijn een team van professionals dat het maximale wil bereiken voor haar klanten. Wij houden van...

Lees meer

1 openstaande vacatures

CODE14
Senior PHP Developer

CODE14

Rijssen

CODE14

Jouw rol: Als senior back-end PHP developer werk je met je team aan diverse projecten. Work smarter, not harder. In het heel kort ... Als senior back-end PHP developer werk je met je team aan diverse projecten. Work smarter, not harder. In het heel kort komt je werk hierop ... Als senior back-end PHP developer werk je met je team aan diverse projecten. Work smarter, not harder. In het heel kort komt je werk hierop neer:Naast prog... Als senior back-end PHP developer werk je met je team aan diverse projecten. Work smarter, not harder. In het heel kort komt je werk hierop neer:Naast programmeren hou je... Als senior back-end PHP developer werk je met je team aan diverse projecten. Work smarter, not harder. In het heel kort komt je werk hierop neer:Naast programmeren hou je je ook bezig met het bewaken, verbeteren en onderhouden van applicaties. Je denkt mee aan het verbe... Als senior back-end PHP developer werk je met je team aan diverse projecten. Work smarter, not harder. In het heel kort komt je werk hierop neer:Naast programmeren hou je je ook bezig met het bewaken, verbeteren en onderhouden van applicaties. Je denkt mee aan het verbeteren van interne processen van de klant. Ook beoordeel je merge-requests op code kwaliteit en functionaliteit. Je bepaa...

Meer over CODE14

CODE14, verfrissend, energiek en betrokken, zomaar een greep uit onze tien kernwaarden. Onze cultuur is erg open, hiërarchie is minimaal aanwezig en plezier in hetgeen staat voorop. Wij zijn een team van professionals dat het maximale wil bereiken voor haar klanten. Wij houden van ons werk, stoppen veel liefde in alles wat wij maken. 

Wij geloven dat online nieuwe kansen biedt voor bedrijven en dat hier voor velen nog veel uit te halen is, hetzij commercieel of interne processen. CODE14 gelooft in de kracht van samenwerking. Voor frisse en toffe ideeën die wellicht de markt waarin je werkzaam bent kan opschudden, ben je hier zeker aan het goede adres. Joint ventures of andere manieren van samenwerking zien wij als een ideaal middel om elkaar te versterken. 

Wij staan klaar voor de partijen die zaken anders willen aanpakken dan normaal en het hoofd boven het maaiveld durven te steken.