Bedrijfsprofiel

Centennium

Centennium maakt waardevolle data optimaal toegankelijk en creëert inzichten waarop gestuurd kan worden. Van advies tot ontwerp en complete realisatie en beheer van Data en Analytics oplossingen. Altijd met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten!

breaker


Over Centennium

Centennium is opgericht in 1998 en geldt al jaren als de vertrouwde én betrouwbare kennis-, solution- en implementatiepartner op het gebied van Data en Analytics. Onafhankelijk en objectief, met de menselijke meerwaarde hoog in het vaandel.
Alles draait om Data….. en Analytics leidt tot inzicht en resultaat: Wij adviseren en helpen bij het organiseren en structureren van waardevolle data en creëren tastbare inzichten en resultaten waarop organisaties kunnen sturen. Van advies tot ontwerp en complete realisatie en beheer van Data en Analytics oplossingen. Altijd met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten.

Centennium is in staat het gehele spectrum aan mogelijke werkzaamheden op het gebied van data analyse en data management te ondersteunen en uit te voeren. Denk hierbij aan het opstellen van een strategische roadmap voor Data & Analytics of een Project Start Architectuur, inhoudelijk advies van experts, het uitvoeren van audits, het definiëren van de benodigde (project)organisatie en competenties, het inrichten van het beheer en de installatie en implementatie van tools voor Datawarehousing, Big Data en Analytics, Business Intelligence, Data Virtualisatie en Visuele Analyse.
Tevens kunnen wij ondersteuning bieden op het gebied van projectleiding en -uitvoering, coaching en training-on-the-job. Wij hebben de projectmanagementervaring in huis om Data en Analytics projecten te coördineren, de capaciteit om ze uit te voeren en de expertise om gevraagd én ongevraagd mee te denken.

De dienstverlening wordt gedragen door HBO/WO geschoolde en gecertificeerde medewerkers, een groeiend aantal aan ons verbonden zelfstandige professionals en ons uitgebreide partnernetwerk. Centennium kan in uiteenlopende rollen uit de voeten. Denk hierbij aan: (strategisch of technisch) adviseur, architect, projectleider, testmanager, data (quality) manager, informatie-/data analist, data modelleur, datawarehouse/big data ontwikkelaar, rapportage specialist, data scientist, (functioneel of technisch) beheerder en docent/coach.

Onze klantenkring is divers, niet branche gebonden en bevindt zich zowel in de profit- als de non-profitsector. Tot onze grootste klanten horen Brabant Water, Johnson & Johnson, de Nationale Politie, KAS BANK, Nike, de Rabobank, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de Gemeente Rotterdam.

Bannerbreaker


Werken bij Centennium

Bij Centennium werkt een hecht team van ruim veertig hooggekwalificeerde collega's die elkaar vinden in de passie voor het vak en het beste in elkaar naar boven halen. In deze leuke, platte en informele organisatie is er een goede werksfeer met alle ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. We hebben veel aandacht voor doorontwikkeling en innovatie door middel van specialistengroepen en bieden daarbij een uitstekend inkomen, fijne arbeidsvoorwaarden, een goede LLT-regeling en deelname aan onze collectieve pensioenregeling. 

Medewerkersbreaker

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.