Wat voorheen Roboxis Packaging B.V. was, maakt vanaf begin 2017 deel uit van Buhrs B.V. te Zaandam en maakt daar deel uit van de afdeling Food & beverages. Het bekende merk 'Palsys' leeft zo voort en onder die naam levert Buhrs nu de kostenefficiënte automatiseringsoplossingen.

Over Buhrs

Buhrs is fabrikant van palletisers en transportsystemen, die zich onderscheiden door hun eenvoud, degelijkheid en praktische uitvoering. Met onze modulaire basismodellen als uitgangspunt kan voor elke situatie een efficiënte oplossing gerealiseerd worden. Alle essentiële mechanische elementen en besturingselementen worden in eigen huis ontwikkeld, zodat ze de werking van elk systeem optimaal kunnen garanderen.


Werken bij Buhrs

Buhrs beschikt over een gemotiveerd en toegewijd team allround medewerkers, in staat om te laten zien dat ze de beste in hun vak zijn en dat ze daardoor in staat zijn om tegen scherpe prijzen te kunnen leveren.

Waar zit Buhrs?

Buhrs heeft zich gevestigd in het zuiden van Zaandam, naast het Vijfhoekpark. Met een afslag van de A8 om de hoek is het bedrijf ideaal te bereiken met de auto. 

3 open jobs

Buhrs, Zaandam
Buhrs is op zoek naar een Software Engineer!
Buhrs, Zaandam
Buhrs is op zoek naar een Software Engineer!
Buhrs, Zaandam
Buhrs is op zoek naar een Software Engineer!

Onze locatie

Vredeweg  7, Zaandam
Adres
Vredeweg 7
Zaandam