Borsboom Accountants & Adviseurs

Leiden

Borsboom Accountants & Adviseurs

Dit accountantskantoor biedt diensten aan op het gebied van belastingen, salaris, personeel en accountancy.

Lees meer

1 openstaande vacatures

Borsboom Accountants & Adviseurs
gevorderd Assistent-Accountant

Borsboom Accountants & Adviseurs

Leiden

Borsboom Accountants & Adviseurs

Jouw rol: Voor de werkzaamheden binnen onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd Assistent-Accountant die een kla... Voor de werkzaamheden binnen onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd Assistent-Accountant die een klantgerichte en dienst... Voor de werkzaamheden binnen onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd Assistent-Accountant die een klantgerichte en dienstverlenende inst... Voor de werkzaamheden binnen onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd Assistent-Accountant die een klantgerichte en dienstverlenende instelling heeft. J... Voor de werkzaamheden binnen onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd Assistent-Accountant die een klantgerichte en dienstverlenende instelling heeft. Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en vooral enthousiast en leergierig. Je kunt zelfstand... Voor de werkzaamheden binnen onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd Assistent-Accountant die een klantgerichte en dienstverlenende instelling heeft. Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en vooral enthousiast en leergierig. Je kunt zelfstandig werken en staat open om jouw kennis te delen met je collega’s. Plannen, organiseren en analyseren is jou niet vreem...

Bedrijfsprofiel

Over Borsboom Accountants & Adviseurs

Bij Borsboom Accountants & Adviseurs staat betrokkenheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ze werken uitsluitend met professionals vanuit een betrokken, informele en open cultuur. Onder het motto “Samen de klus klaren” zorgen ze ervoor dat klanten op de juiste manier geholpen worden met hun problemen en vraagstukken.

Borsboom Accountants & Adviseurs neemt alle administratie uit handen van klanten en kan ook ondersteunend werken. Ze bieden diensten aan op het gebied van:

  • Accountancy: het inrichten en verwerken van (een deel van) de administratie. Denk hierbij aan periodieke controles of de aangifte omzetbelasting.
  • Belastingen: fiscale adviezen afgestemd op de bedrijfsactiviteiten van de klant en gericht op risico’s voorkomen en tijd- en geldbesparing. Naast de periodieke belastingaangiften en -adviezen verzorgen ze ook aangiften voor inkomsten- en vennootschapsbelasting.
  • Salaris en personeel: het gehele traject van de loonadministratie tot aan het aanleveren van de salarisspecificaties en het regelen van loonheffing. Hierbij houden ze rekening met de regelgeving en CAO-ontwikkelingen.

Het klantenpakket van Borsboom is zeer gevarieerd. In de branche worden ze gewaardeerd om het feit dat ze écht begrijpen wat er bij een klant speelt en meedenken over de best passende oplossing.

Werken bij Borsboom Accountants & Adviseurs

Op kantoor heerst een prettige werksfeer, waar ze waarde hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt er een passend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden opgesteld. Denk daarbij aan een pensioenregeling en vergoeding je studiekosten.

Waar zit Borsboom Accountants & Adviseurs?

Het adres van het kantoor is Lekstraat 88A in Leiden. Er liggen bushaltes in de buurt, dus met het openbaar vervoer kun je op deze locatie terechtkomen.