BN Solutions

Amsterdam

BN Solutions
25 Employees

Onze professionals ontwikkelen software vanuit de volgende gedachte: software waar onze klanten gelukkig van worden en wat echt werkt! Wij vertalen bedrijfsprocessen naar een passende, intuïtief werkende oplossing en koppelen deze met huidige toepassingen. Een oplossing die klanten sneller, makkelijker en efficiënter laat werken. Meer weten? Lees dan verder!

bn solutions werken bij

Over BN Solutions

BN Solutions houdt zich sinds 1999 bezig met het ontwikkelen van software. Sindsdien zijn we marktleider geworden met onze ERP-softwarepakket genaamd “Business Navigator”. Dit pakket is speciaal gemaakt voor Managed Printing en Managed Coffee Services. Zo hebben wij door de jaren al veel klanten kunnen helpen, zoals: Canon, Samsung, Pertazza, Coffeeclick en diverse multibrand dealers.

Om marktleider te blijven zijn we voortdurend bezig met het aanpassen en uitbreiden van ons pakket aan nieuwe ontwikkelingen in de markt. Denk aan het verbeteren van de functionaliteit en interfaces. Zo blijven wij groeien met een product waar wij echt trots op zijn!

bn solutions vacatures

Werken bij BN Solutions

Bij ons kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid. Ons bedrijf is super veelzijdig en uitdagend. Verder bieden wij je:

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Gezondheidsbonus
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Informele werksfeer met goede koffie en maandelijkse massages

Waar zit BN Solutions?

Ons kantoor zit in Amsterdam in een heerlijke omgeving, met uitstekende bereikbaarheid en uitzicht op de Johan Cruijff ArenA.

2 openstaande vacatures

BN Solutions, Amsterdam

Wil jij werken in een uitdagende werkomgeving als .NET developer waar ontwikkeling en verbetering hoog in het vaandel staan, maar waar ook veel waarde gehecht wordt aan een fijne werkomgeving en werksfeer? Werk je liever in een klein team aan een topproduct waar je kennis/kunde er echt toe doet? Dan is deze vacature voor .Net developer bij BN Solutions echt iets voor jou!

BN Solutions, Amsterdam

Als support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over Business Navigator. Je bent dan ook het visitekaartje van ons bedrijf. Je geeft support via telefoon, e-mail en/of Teamviewer. Je wordt intern opgeleid om de meest uiteenlopende vragen te kunnen beantwoorden. Het gaat hierbij om vragen over de Business Navigator zelf, maar ook om meer algemene vragen over de bedrijfsprocessen binnen de managed services markt en hoe onze software daarbij ingezet kan worden.

Overige taken:

 • De ontwikkelafdeling van de juiste informatie voorzien
 • Door de programmeurs opgeleverde oplossingen testen en controleren voordat ze aan de klant opgeleverd worden
 • Documenteren en het bijwerken van help-functies in ons pakket.
 • Updates & release management
 • Assisteren bij Trainingen en Demonstraties van ons pakket.

Er zijn doorgroeimogelijkheden, op termijn, om consultant te worden.

Onze locatie

Hullenbergweg 250 , Amsterdam
Adres
Hullenbergweg 250
Amsterdam