BM van Houwelingen

Hardinxveld-giessendam

BM van Houwelingen

Meewerken aan prettige en duurzame leefomgevingen waarin iedereen zich thuis voelt? En bouwambities waarmaken? Kom werken bij BM van Houwelingen! Bekijk hieronder de openstaande vacatures of lees eerst het bedrijfsprofiel onderaan de pagina.

Lees meer

2 openstaande vacatures

BM van Houwelingen
Calculator utiliteit

BM van Houwelingen

Hardinxveld-giessendam

BM van Houwelingen

Jouw rol: Jij verzorgt de calculatie van onze nieuwbouwprojecten: scholen en zorginstellingen. Samen met onderaannemers stuur je o... Jij verzorgt de calculatie van onze nieuwbouwprojecten: scholen en zorginstellingen. Samen met onderaannemers stuur je op de juiste kostprij... Jij verzorgt de calculatie van onze nieuwbouwprojecten: scholen en zorginstellingen. Samen met onderaannemers stuur je op de juiste kostprijs volgens aanwe... Jij verzorgt de calculatie van onze nieuwbouwprojecten: scholen en zorginstellingen. Samen met onderaannemers stuur je op de juiste kostprijs volgens aanwezige (aanbested... Jij verzorgt de calculatie van onze nieuwbouwprojecten: scholen en zorginstellingen. Samen met onderaannemers stuur je op de juiste kostprijs volgens aanwezige (aanbesteding)-documenten, waarvoor je offertes aanvraagt en vergelijkingsoverzichten opstelt. Je bent goed in... Jij verzorgt de calculatie van onze nieuwbouwprojecten: scholen en zorginstellingen. Samen met onderaannemers stuur je op de juiste kostprijs volgens aanwezige (aanbesteding)-documenten, waarvoor je offertes aanvraagt en vergelijkingsoverzichten opstelt. Je bent goed in hoeveelheden opstellen, begrotingen normeren en afprijzen. Je stelt de manuren vast, denkt mee over de toe te passen bo...

BM van Houwelingen
Projectleider Onderhoud

BM van Houwelingen

Hardinxveld-giessendam

BM van Houwelingen

Jouw rol: Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het aansturen van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het pl... Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het aansturen van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, calculeren en... Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het aansturen van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, calculeren en inkopen van be... Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het aansturen van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, calculeren en inkopen van benodigde middele... Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het aansturen van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, calculeren en inkopen van benodigde middelen en materialen. Daarnaast stel je contracten op en neem je deel aan tenderteams om bij te dragen aa... Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het aansturen van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, calculeren en inkopen van benodigde middelen en materialen. Daarnaast stel je contracten op en neem je deel aan tenderteams om bij te dragen aan het binnenhalen van nieuwe projecten.Daarnaast komt onze afdeling Onderhoud veelvuldig in aanraking met Resultaat Geri...

Bedrijfsprofiel

BM van Houwelingen.png

Over BM van Houwelingen

Sinds 1964 heeft BM van Houwelingen een solide reputatie opgebouwd als bouwer van hoogwaardige woon-, leer- en zorgfaciliteiten. Hun succes is te danken aan de nauwe samenwerking tussen hun collega's en klanten, waarbij ze hun krachten, kennis en expertise bundelen om het beste resultaat te behalen in de ontwikkeling, bouw, renovatie en het onderhoud van gebouwen. Deze aanpak vereist natuurlijk vakmanschap, flexibiliteit en een goede samenwerking. Daarom krijg je bij BM van Houwelingen de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, je collega’s beter te leren kennen en zowel je persoonlijke ambities als die van BM van Houwelingen en de klanten waar te maken.

De projecten van BM van Houwelingen zijn voornamelijk gericht op ‘sociale’ opdrachtgevers. Denk hierbij aan woningcorporaties, zorginstellingen en scholen, maar uiteraard ook de particuliere sector.

Banen BM van Bouwelingen.png

Werken bij BM van Houwelingen

‘Goed voor elkaar!’. Een slogan die door veel bedrijven gebruikt wordt, maar bij BM van Houwelingen écht van toepassing is! BM wil voor iedereen een fijne plek bouwen, waar mensen zich thuis voelen. Dit geldt natuurlijk ook op kantoor. Daar creëren ze een warme en gastvrije omgeving waarin elke medewerker het beste uit zichzelf kan halen, zijn of haar eigen bijdrage kan leveren, goed samen kan werken in een leuk, divers team en kan rekenen op ondersteuning waar nodig.

Bij BM van Houwelingen zijn ze ervan overtuigd dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de sleutel tot succes zijn. Daarom bieden ze uitstekende arbeidsvoorwaarden die meegroeien met de ontwikkeling van de medewerkers. Daar hoort ook een goede werk-privébalans bij. Of het nu gaat om het bieden van flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden; bij BM van Houwelingen denken ze graag met jou mee wat het beste bij jouw leven aansluit en hoe zij jou hierin kunnen ondersteunen.

Het is dan ook geen verrassing dat hun medewerkerstevredenheidsscore buitengewoon hoog is. Ze besteden dit uit aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en zelfs zij geven aan dit nog niet eerder gezien te hebben. Dit bevestigt alleen maar dat dit een unieke werkomgeving is waarin jij je vast snel thuis gaat voelen!

Vacatures BM van Houwelingen.png

Waar zit BM van Houwelingen?

Ze zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam op de Hakgriend 26. Deze locatie is het beste bereikbaar met de auto.

Vacatures Bouw BM van Houwelingen.png