Blue Fielders

Eindhoven

Blue Fielders
50 Employees

De installatie, ingebruikname en het service & onderhoud van complexe machines en systemen wereldwijd is het enerverende speelveld van Blue Fielders. 

 breaker

Over Blue Fielders


Waar ter wereld klanten of projecten zich ook bevinden, de field service engineers van Bleu Fielders gaan voor haar klanten aan de slag. Blue Fielders werkt voor internationale opdrachtgevers in de (hightech) machinebouw- & industrie. Ze leveren topspelers met een achtergrond in de Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica en Industriële automatisering.

Ze zijn vergaand gespecialiseerd en hebben veel ervaring in field service engineering. Bovendien onderhoudt het bedrijf een intensieve relatie met de opdrachtgever. Hierdoor is het bedrijf in staat de projectbehoefte van haar klanten optimaal in te vullen. Hoe complex of omvangrijk ook, voor elke uitdaging leveren zij een topspeler of topteam. Ook als klanten maar één Blue Fielder nodig hebben, ervaren ze de meerwaarde van een heel team. Blue Fielders zijn onderling sterk verbonden, en maken handig gebruik van elkaars kennis wanneer dat nodig is.

breaker

Werken bij Blue Fielders

Blue Fielders is niet alleen een verzameling van hooggekwalificeerde professionals. Blue Fielders is een hecht team van technische topspelers, die het onderscheid voor opdrachtgevers maken. Het teamgevoel vinden ze heel belangrijk bij Blue Fielders. Ze bieden kandidaten een stevige thuisbasis, met collega’s waar ze altijd op terug kunt vallen. Die teamgedachte is ook voor opdrachtgevers een belangrijke toegevoegde waarde van Blue Fielders.

Blue Fielders communiceren makkelijk, spreken hun talen en nemen verantwoordelijkheid. Ze zorgen ervoor dat het werk gedaan wordt, binnen de afgesproken kaders. Als Blue Fielder behoren werknemers tot de besten in hun vakgebied, beschikken ze over de nodige ervaring en zijn ze bereid om continu bij te leren. Niet alleen inhoudelijk blinken ze uit, ook communicatief en qua mentaliteit zijn de werknemers toppers.

breaker

Waar zit Blue Fielders?

Het kantoor van Blue Fielder is gevestigd aan de Le Sage ten broeklaan 1, te Eindhoven. De locatie is eenvoudig te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Station Eindhoven stopt stadsbus 11 op slechts twee minuten loopafstand van het pand.

5 openstaande vacatures

Blue Fielders, Eindhoven

In deze veelzijdige rol ga je storingen oplossen, onderhoud en inspecties uitvoeren en het verzorgen van inbedrijfstellingen. Daarnaast vind je...

Blue Fielders, Eindhoven

Deze functie zet jou in de positie waar je in uitblinkt: uitvoering bij de klant, zelfstandigheid, machinebouw kennis en kunde...

Blue Fielders, Eindhoven

Het inbedrijfstellen, testen en keuren (ook afkeuren) van producten en installaties. Je moet hierbij denken aan Powerplants, Packages, etc. Deze...

Blue Fielders, Eindhoven
  • Je verricht wereldwijd inbedrijfstelling en servicewerkzaamheden van logistieke systemen;
  • Je bent 50% van de tijd op reis;
  • Je traint mensen op locatie...
Blue Fielders, Eindhoven
  • Het inbedrijfstellen, onderhouden, trouble-shooten en repareren van pompen op locatie;
  • Het verzorgen van theoretische en praktische trainingen voor eindgebruikers;
  • Het op locatie...

Onze locatie

Le Sage ten Broeklaan 1 , Eindhoven
Adres
Le Sage ten Broeklaan 1
Eindhoven